Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Emuaid® Akne Serum | Mod Akne og Uren hud


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Emuaid Akne Serum?

Dette serum Emuaid er en naturlig hjælp mod akne, som går ind og hjælper både på overfladen og under huden. Det er et antiseptisk akne serum, som er specielt udviklet til at behandle din hud om natten.

Lige efter den første anvendelse starter Emuaid akne serum bekæmpelsen ved at åbne porerne og bekæmpe bakterier. Serummet består kun af planteingredienser, så det er velegnet til alle hudtyper og alle aldre. Emuaid Akne Serum er det første serum, som kan bruges mod akne om natten ved brug af emu-olie.

Hvad er ingredienserne?

I Emuaid Akne Serum findes kun naturlige ingredienser, der blidt beroliger din huds infektion. Sikkerheden af Emuaids produkter er blevet bekræftet af den amerikanske organisation, Food & Drug Administration (FDA).

2% salicylsyre, isopropylalkohol, vand, svovl, zinkoxid, kamfer, jernoxid og magnesiumaluminiumsilicat.

Dette homøopatiske middel er en naturlig hjælp til akne, der ikke producerer nogen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog altid at du læser ingredienslisten for at sikre, at du ikke er allergisk over for en eller flere af ingredienserne.

Resultater

Før du bruger dette akne serum, rens huden ordentligt. Tag herefter en lille smule serum på et stykke vat og dup det på de berørte områder. Fordi huden kan blive meget tør i forbindelse med akne og andre hudlidelser, bør du kun bruge serummet en gang om dagen. For de bedste resultater bør du bruge serummet på tør hud, før du går i seng, fordi dette akne serum er specialiseret i at arbejde i løbet af natten. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Emuaid er kun beregnet til ekstern brug. Hvis anvendelsen af ​​dette akne serum forårsager irritation og rødme, bør du stoppe behandlingen med det samme, og opsøge hjælp hos din praktiserende læge. Opløsningen må ikke komme i direkte kontakt med øjne og bør holdes væk fra børn.


Kundeanmeldelser

4 ud af 5
4 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Den her akne behandling virkede perfekt! Jeg har prøvet mange andre forskellige og besværlige behandlinger som aldrig virkede.. Det her var nemt og jeg skulle kun brage det om aftenen!! 5 stjerner herfra
  • * Behandlingen vikede fint da jeg brugte den om natten. Så brugte jeg den noget mere så det både var morgen og aften fordi jeg syntes det virkede så godt - men det gav ingen ekstra effekt. Kan ikke anbefale at bruge den som morgenserum også men det fungerede fint som natserum.
  • * Det virkede bare! Nu er jeg fri den for den fucking akne!
  • * Det fungerede fint.
*Resultater kan variere fra person til person