emaerket

Emuaid Therapeutic Moisture Bar

142g Sæbe | For dyb rensning, beskyttelse og hydrering

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Emuaid Therapeutic Moisture Bar?

Denne næringsrige sæbe er mere end et almindeligt produkt mod tør hud. Udviklingen af Therapeutic Emuaid Moisture Bar går tilbage til en 300 år gammel fransk tradition. Denne bestod af højeffektive, naturlige og antibakterielle midler, som dengang blev benyttet i hudplejeverdenen. En af de vigtigste ingredienser i produktet er emu olie, som kan trænge dybt ind i hudens bindevæv og derved hjælpe med at reducere rynker.

Naturlige og aktive ingredienser

Emuaid Terapeutisk Moisture Bar indeholder kun naturlige ingredienser, som kan hjælpe dig mod tør hud og hudsygdomme som rosacea og eksem. I modsætning til traditionelle sæber, som kan udtørre huden, bliver huden i stedet fugtet ved brug af Emuaid. Emuaid Terapeutisk Moisture Bar kan hjælpe med at rense porerne, nære huden og fornye hudceller, Sæben er også fri for parabener, phthalater, paraffin, gluten, propylenglycol, dufte, syntetiske farvestoffer og sulfater. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Aktive ingredienser i Emuaid® Terapeutisk Moisture Bar

Emu olie har i århundreder været kendt for sine lindrende egenskaber. Ud over sit høje olieindhold, indeholder det ligeledes en masse vitamin A og E. Emu olien, som er tilgængelig i Emuaid Therapeutic Moisture Bar, er en lækker fugtgivende olie.

Tetra Olie kan hjælpe, hvis du lider af tør hud. Tetra olie er velegnet til alle hudtyper og kan hjælpe dig med at bekæmpe akne og andre hudirritationer.

Argan olie er endnu en vigtig ingrediens i Emuaid Therapeutic Moisture Bar. Argan olien fornyer huden ved hjælp af dens høje E-vitamin indhold. Den indeholder også essentielle fedtsyrer og antioxidanter, som huden har brug for, for at forblive sund, stærk og ungdommelig. Arganolie kan anvendes som hjælp til at lindre stort antal hudsygdomme. Det kan desuden lindre tør hud, rynker, psoriasis, eksem og acne.

Macadamia Olie er en naturligt gavnende ingrediens i Emuaid Terapeutisk Moisture Bar, da den er rig på palmitolsyre, som kan hjælpe med at reducere tegn på rynker og aldring. Macadamia olie kan gøre huden blød, fugtet og reparere tør hud.

Pebermynteolie er specielt god for dig med tør hud, da den kan fugte og hjælper med at lindre rødme og kløe. Pebermynteolie indeholder flere vigtige mineraler, herunder: jern, magnesium, calcium, kalium, omega-3-fedtsyre, vitamin A og C.

Jojobaolie har en fugtgivende effekt og kan hjælp med tør hud. Det kan give huden fugt uden at tilstoppe porer og er velegnet til alle hudtyper.

Den salicylsyre som indeholdes i Emuaid Therapeutic Moisture Bar er perfekt til dig, som har fokus på at bekæmpe tør og irriteret hud. Salicylsyre kan reducere hævelse og rødme mens det kan frigøre bakterier fra porerne.

Let at bruge

Du kan bruge Emuaid Terapeutisk Moisture Bar både på ansigt og krop. På grund af dens naturligt gavnende effekt på tør hud, kan du også bruge den ved barbering.

Du bruger det som en normal sæbe, det vil sige, at du stryger et lag af på kroppen eller ansigtet, som du derefter blot skyller af med vand. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.