Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Er en black mask sikker at bruge?

Hudpleje har udviklet sig til et multidimensionelt problem. Hudpleje er, ligesom vores forurenede miljø, en konstant balancegang mellem at løse et aktuelt problem, rydde op efter tidligere skader og forhindre fremtidige skader. Der er kommet flere og flere forskellige hudplejeprodukter på markedet til at sikre, at du kan opretholde en sund hudpleje. En af de seneste trends er black masks. Disse ansigtsmasker har fået stor anerkendelse på verdensplan og de virker rent faktisk!

Når man behandler sit ansigt med forskellige produkter, er det ofte med stor forsigtighed, da huden i ansigtet er ekstra følsom. Derfor er det vigtigt at undersøge, om de produkter, som man ønsker at benytte rent faktisk er sikre at bruge. Nedenfor ser vi mere på, hvad en black mask egentlig gør for på denne måde at få en bedre forståelse for produktet.

Fjerner effektivt død hud og skidt

Ren hud er sund hud. Black masks klæber sig til det øverste lag af død hud og snavs i tilstoppede porer. Når du tager masken af, efter den er tørret, løfter den alle mikropartikler af støv og snavs af huden, hvilket giver dig strålende hud med det samme!

Løser alle hudproblemer med antioxidanter

Hvis du ikke ved noget om antioxidanter, så blot husk på dette - de er din bedste chance mod frie radikaler, hvilket er den vigtigste årsag til akne, pigmenteringforandringer, mørke pletter og ujævn hud.

De mange black masks har tendens til at være vitaminbaseret, plantebaseret eller frugtekstraktbaseret. Dette sikrer, at huden får tilført antioxidanter. Antioxidanterne trænger ind i huden og forsøger at reparere den hudskade, der allerede er til stede i din hud og hjælper derudover også med at beskytte mod fremtidige skader.

Fjerner årene fra dit ansigt

Med synlig reduktion af porestørrelse og opnåelsen af en langt fastere hud vil benyttelse af en black mask få dig til at se yngre ud, da din hud fremstår lysere og mere stram. Ved regelmæssig brug vil du også bemærke reduceret udseende af fine linjer og rynker, især hvis den benyttede black mask indeholder C-vitamin, E-vitamin eller ekstrakter med antiinflammatoriske egenskaber.

Fjerner en skindende hud

Black masks absorberer overskydende olie fra din hud, alt imens de afkøler og renser dine porer, hvilket giver dig en naturlig mat hud. Black masks er ikke at sammenligne med oliekontrollerende produkter, som kan få din hud til at føles tør og stram. Black masks absorberer derimod overskydende olie uden at dehydrere din hud.

Fjerner forsigtigt fint ansigtshår

Dette er en stor bonus. Black masks holder sig til det fine ansigtshår på din hud og fjerner dem forsigtigt, når du tager masken af. Din hud vil straks se mere poleret og strålende ud.

Nem hydrering og næring

Din fugtighedscreme kan have svært ved at blive absorberet helt ind i din hud, hvis du anvender den hurtigt eller ujævnt. Hvis du slet ikke benytter fugtighedscreme i ansigtet eller lever i et fugtigt eller dehydrerende miljø, bliver fugt fjernet fra din hud og kan aldre hurtigere.

Black masks kan gøre op for alt det tab af hydrering og ernæring i blot et par anvendelser. Gør benyttelse af black masks til en ugentlig opgave og din hud vil få et bedre og mere sundt udseende, også hvis du har forsømt den i længere tid.

Beroliger din hud - antiinflammatoriske egenskaber

Black masks har en kølig og beroligende virkning på din hud, hvilket gør det til din god mulighed for en hurtig forkælelse og afstresning. De antiinflammatoriske egenskaber i black masks hjælper med at fjerne snavs, død hud og hudorme nemt, mens du reducerer hudbetændelse fra mikro-syrepartikler i luften eller endda slemme udbrud eller udslæt.

Hvad du skal gøre og ikke skal gøre

Her er nogle af de områder, som du skal have fokus på, når du benytter en black mask for at sikre, at der ingen problemer opstår.

Hvad du skal gøre

  • Rengør dit ansigt og fjern olie og snavs, før du anvender masken.
  • Vask dit ansigt med lunkent vand for at forberede din hud.
  • Påfør et tykt lag jævnt over dit ansigt, især i hjørnerne.
  • Vær blid.

Hvad du ikke skal gøre

  • Anvend ikke masken på dine øjenbryn!
  • Undgå øjen- og mundområdet.
  • Gnid ikke din hud
  • Forsøg ikke at tage masken af, hvis den ikke kommer af i et lag.

Anbefalede Produkter