Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

På Lé Luna forsøger vi at gøre alt rigtigt enkelt og let at forstå, men nogle gange behøver du stadig lidt hjælp. Husk, vi vil gerne høre fra dig, så hvis du har en forespørgsel, der ikke besvares her, så tøv ikke med at kontakte vores venlige kundeservice på 78 75 53 30, Kundeservice@leluna.dk eller Live Chat, hvor de hellere end gerne vil hjælpe dig med eventuelle spørgsmål du måtte have.

Om Os

Vi grundlagde vores forretning i 2009 og etablerede vores HQ i Londons pulserende skønheds hovedstad. Siden da har vi udvidet til Europa, og vi blev en etableret forhandler for premium og højkvalitets skønhedsprodukter. I dag står vi som et globalt brand, der har tjent tusindvis af tilfredse og tilbagevendende kunder over hele verden.

Lé Luna er baseret i hjertet af London, hvor Lé Luna-teamet arbejder side om side med vores lager- og kundesupport team. Alt er afsendt herfra, så vi har en finger på pulsen af ??vores forretning hver dag.

Vi udnytter et bredt udvalg af fysiske og elektroniske sikkerhedsanordninger og metoder til at beskytte dine betalingsdata og personlige oplysninger. Hver og en af ??vores betalings leverandører er i overensstemmelse med PCI, og vi krypterer alle oplysninger forud for SSL-protokollen transmission (Secure Sockets Layer).

Lé Luna er en eksklusiv online butik for dine skønheds ønsker. Uden en fysisk butik kan vi give dig de bedst mulige priser, produkter og tilbud.


Bestilling

Der er tre måder, du kan komme i kontakt med os på: via email på Kundeservice@leluna.dk, på telefon på 78 75 53 30 eller via Live Chat. Vores kundeservice team er klar og venter på at give dig omfattende og venlig assistance.

I det usandsynlige tilfælde, at vi oplever tekniske vanskeligheder, bedes du kontakte os på 78 75 53 30, og her vil vi hellere end gerne hjælpe dig.

Absolut ikke! Her på Lé Luna mener vi, at hvad du ser, er hvad du får. Hver pris, der vises her, er inklusive moms. Der vil ikke være nogen ubehagelige overraskelser her!

Efter at have gennemført vores enkle og sikre checkout-process, får du en nicifret ordre henvisning, og den email, du brugte til at bestille, vil snart modtage en bekræftelses e-mail og en SMS-besked. Dine ordrer bliver lagt ind på afsnittet i menuen for medlemmer, som du kan få adgang til ved at logge ind.


Betaling

Vi tilbyder et bredt udvalg af betalingsmuligheder, så du kan betale som det bedst passer dig. Disse omfatter kredit- eller betalingskort, PayPal og Klarna. Med hensyn til kort accepterer vi i øjeblikket Mastercard, Visa, Visa-Dankort, Maestro.Klik her for at finde ud af mere.

Ja, denne mulighed er tilgængelig, hvis du foretrækker at foretage en betaling via telefon eller spørge om flere oplysninger. Vi er fast besluttede på at sikre, at du er så komfortabel som muligt, så der er altid en levende person klar til at tale med dig. Derudover tilbyder vi support på mere end elleve sprog. Ring venligst til os på 78 75 53 30.


Levering


Returneringer


Sikkerhed

Lé Luna lægger stor vægt på din sikkerhed. Vi bruger den mest opdaterede 256-bit SSL-krypteringsteknologi, for at være helt sikker på, at dine transaktioner, herunder med kreditkort, er beskyttede og sikre. Checkout.com giver udelukkende vores kortbetalingssoftware for 100% sikkerhed.

En cookie er en lille mængde data, der sendes til din browser fra et websted og er gemt på din computers harddisk. Vi bruger dem til at give dig tilpassede service- og produktforslag samt at tilføje produkter til kurven. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores cookie side.

Nej, det vil ikke blive videregivet til nogen andre - vi bruger kun din e mail til at kommunikere direkte med dig.