Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Fedtet hud

56.85$
Naturlig rens mod akne på kroppen.
(1)
56.85$
Naturlig creme mod akne på kroppen.
(1)
41.85$
Naturlig ansigtscreme til uren og fedtet hud
(2)
22.35$
Naturligt ansigtsrens mod uren og fedtet hud.
(2)
89.85$
Fuldt hudplejesæt til dig med fedtet og uren hud.
(2)
28.35$
Naturlig Ansigtscreme som kan beskytte fedtet og uren hud
(2)
47.85$
Naturligt Kosttilskud til fedtet og uren hud.
(11)
28.35$
Ansigtsrens som kan rense fedtet og uren hud.
(2)
37.35$
Serum til dig med fedtet og uren hud.
(4)

Bekæmp fedtet hud

Fedtet hud i ansigtet er svært at styre, fordi det er et resultat af bestemte hormonelle forandringer i kroppen. Hormonerne der udløser fedtet hud i ansigtet kaldes androgener, som både mænd og kvinder udsættes for. Dit ansigt skinner ofte igen kun en time eller to efter du har vasket det om morgenen og normalt viser den fedtet hud sig igen omkring middagstid.

Ting man bør være opmærksom på ved fedtet hud

Følelsen af prikken i huden er én måde hvorpå din hud fortæller dig den er irriteret og brug af forkerte produkter vil ende med at forårsage flere problemer og give en mere fedtet hud. Det er vigtigt at bruge den rigtige creme og handle, når huden giver tegn på, at den er fedtet.

Bekæmpelse af fedtet hud

Brug en mild, vandopløselig sæbe to gange dagligt til at rense fedtet hud i ansigtet. Ideelt set bør sæben skylles grundigt af. Sæben må ikke indeholde skadelige ingredienser, såsom natriumlaurylsulfat der kan udtørre din hud. Det er vigtigt at rense dit ansigt to gange eller tre gange dagligt for at fjerne den snavs og olie, som fører til tilstoppede porer, fedtet hud og akne.

En alkoholfri toner fyldt med antioxidanter er vigtigt at påføre på din fedtede hud i ansigtet. Tonere der indeholder disse ingredienser hjælper huden med at hele, minimere åbnede og store porer ved at reducere inflammation og det fjerner de døde hudceller eller makeup rester, der kan føre til tilstoppede porer og fedtet hud i panden og generelt i hele ansigtet.*

Selvom du oplever fedtet hud er en god solcreme afgørende for at forebygge rynker og reducere fedtet hud i panden. Hvis du har undgået solcremer, fordi dem du har prøvet er for fedtede, skal du finde en solcreme med mindre solfaktor.

Brug det rigtige produkt til fedtet hud

For de personer, som tilbøjelige til fedtet hud, er hudpleje med en fugtighedscreme afgørende for optimal hudpleje. En god creme der er olie-fri og gerne med en let gel, hjælper, lindrer og gør din hud smuk og fjerner fedtet hud i ansigtet samt fedtet hud i panden. Fugtighedscremen giver en let hydrering samtidig med den minimerer forekomsten af porer og giver et glattere udseende og reducere den fedtete hud.

Det er også en god idé at bruge en toner, da den renser dine porrer, og derved hjælper med til at gøre den fedtete hud pæn. En god toner er designet til at genskabe hudens balance. Den skal samtidig være blid nok til ikke at fjerne din naturlige fugt, som ansigtet danner selv for at slippe af med fedtet hud i panden.

En ansigtsmaske af god kvalitet hjælper med at reducere overskydende olie og er et godt redskab til at slippe af med fedtet hud i ansigtet uden at huden udtørrer. Det efterlader porerne renere og giver et godt resultat. Brug en af vores ansigtsmasker efter anvisning på problemområder såsom den fedtet hud i panden. Vores produkter består alle af naturlige ingredienser og resultaterne kan derfor variere fra person til person.