emaerket

Foligain kosttilskud til gråt hår

60 Kapsler | Behandling mod gråt hår

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Foligain Anti Gray?

Foligain Anti Gray er et kosttilskud, som kan hjælpe dig med at modvirke gråt hår og genvinde noget af din gamle, naturlige hårfarve. Den hjælper med at forøge stoffet katalase, hvis fravær er skyld i gråt hår. Takket være indholdet af katalase i kosttilskuddet, kan Foligain Anti Gray hjælpe kroppen med at producere melaninpigment så du kan fremme og forbedre din naturlige hårfarve. Kosttilskuddet er desuden lavet så det kan bruges af både mænd og kvinder.

Sådan virker det

For at forstå hvordan Foligain Anti Grey kosttilskuddet virker, må man først forstå hvordan processen med fremkomsten af gråt hår foregår: Alle hårcellerne i både mænd og kvinder i alle aldre, producerer en mængde hydrogen peroxid, som er skyld i gråt hår. Hos yngre personer produceres stoffet katalase i store mængder, som bekæmper hydrogen peroxid, så man ikke får gråt hår. I takt med at man bliver ældre, vil kroppen begynde at producere mindre katalase, og det bliver derfor ”nemmere” for hydrogen peroxiden at farve håret mere gråt og til sidst kan det blive helt hvidt. Manglen på katalase er derfor skyld i at man begynde at få gråt hår, og det der derfor du har brug for Foligain Anti Grey. Dette kosttilskud indeholder nemlig ekstra katalase, så du kan få din gamle, ungdommelige hårfarve tilbage og samtidig forebygge fremtidigt gråt hår.*

Sådan bruger du Foligain Anti Gray

Vi anbefaler at du tager en pille om morgenen og en pille om aftenen, så du altid har et forhøjet niveau af katalase i kroppen. Producenten anbefaler at du anvender produktet i minimum 3 måneder, da dette kan hjælpe dig med at opnå de bedste resultater.

Tag 2 Foligain Anti Gray tabletter om dagen

En om morgenen og en om aftenen

Hvornår kan jeg se resultater?

Flere brugere af Foligain Anti Gray tabletter har allerede kunnet se resultater efter 4-6 uger, men vi anbefaler alligevel at du anvender produktet i minimum 3 måneder da resultaterne kan variere fra person til person grundet de naturlige ingredienser.

De naturlige ingredienser i Foligain Anti Gray

Ingredienserne i dette kosttilskud er kun naturlige og af bedste kvalitet. Deres evne til at bekæmpe grå hår er derfor ikke til at tage fejl af.

7% Padderok som hjælper med at forbedre hårets udseende og styrke rødderne.

45% plantesteroler som hjælper med at bekæmpe hormoner som er ansvarlige for aldring og gråt hår.

Barley hjælper med at genoprette hårets naturlige farve.

45% Sabal bær som hjælper med at bekæmpe gråt hår.

Naturlig og uden kendte bivirkninger

Eftersom ingredienserne i produktet kun er 100% naturlige, behøver du ikke bekymre dig om nogle uønskede og ubehagelige bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel ikke at gravide eller ammende tager dette kosttilskud. Derudover bør du også vide at ingredienserne i produktet kan indeholde spor af nødder, mælk, soja, hvede, peanuts eller fisk. Hvis du er allergisk over for nogle af disse, bør du ikke tage dette tilskud.