Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Color Rescue for Graying Hair Kapsler

60 Kapsler | Behandling mod gråt hår

Se mere
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Foligain Anti Gray?

Foligain Anti Gray er et kosttilskud, som kan hjælpe dig med at modvirke gråt hår og genvinde noget af din gamle, naturlige hårfarve. Den hjælper med at forøge stoffet katalase, hvis fravær er skyld i gråt hår. Takket være indholdet af katalase i kosttilskuddet, kan Foligain Anti Gray hjælpe kroppen med at producere melaninpigment så du kan fremme og forbedre din naturlige hårfarve. Kosttilskuddet er desuden lavet så det kan bruges af både mænd og kvinder.

Sådan virker det

For at forstå hvordan Foligain Anti Grey kosttilskuddet virker, må man først forstå hvordan processen med fremkomsten af gråt hår foregår: Alle hårcellerne i både mænd og kvinder i alle aldre, producerer en mængde hydrogen peroxid, som er skyld i gråt hår. Hos yngre personer produceres stoffet katalase i store mængder, som bekæmper hydrogen peroxid, så man ikke får gråt hår. I takt med at man bliver ældre, vil kroppen begynde at producere mindre katalase, og det bliver derfor ”nemmere” for hydrogen peroxiden at farve håret mere gråt og til sidst kan det blive helt hvidt. Manglen på katalase er derfor skyld i at man begynde at få gråt hår, og det der derfor du har brug for Foligain Anti Grey. Dette kosttilskud indeholder nemlig ekstra katalase, så du kan få din gamle, ungdommelige hårfarve tilbage og samtidig forebygge fremtidigt gråt hår.*

Sådan bruger du Foligain Anti Gray

Vi anbefaler at du tager en pille om morgenen og en pille om aftenen, så du altid har et forhøjet niveau af katalase i kroppen. Producenten anbefaler at du anvender produktet i minimum 3 måneder, da dette kan hjælpe dig med at opnå de bedste resultater.

Tag 2 Foligain Anti Gray tabletter om dagen

En om morgenen og en om aftenen

Hvornår kan jeg se resultater?

Flere brugere af Foligain Anti Gray tabletter har allerede kunnet se resultater efter 4-6 uger, men vi anbefaler alligevel at du anvender produktet i minimum 3 måneder da resultaterne kan variere fra person til person grundet de naturlige ingredienser.

De naturlige ingredienser i Foligain Anti Gray

Ingredienserne i dette kosttilskud er kun naturlige og af bedste kvalitet. Deres evne til at bekæmpe grå hår er derfor ikke til at tage fejl af.

7% Padderok som hjælper med at forbedre hårets udseende og styrke rødderne.

45% plantesteroler som hjælper med at bekæmpe hormoner som er ansvarlige for aldring og gråt hår.

Barley hjælper med at genoprette hårets naturlige farve.

45% Sabal bær som hjælper med at bekæmpe gråt hår.

Naturlig og uden kendte bivirkninger

Eftersom ingredienserne i produktet kun er 100% naturlige, behøver du ikke bekymre dig om nogle uønskede og ubehagelige bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel ikke at gravide eller ammende tager dette kosttilskud. Derudover bør du også vide at ingredienserne i produktet kan indeholde spor af nødder, mælk, soja, hvede, peanuts eller fisk. Hvis du er allergisk over for nogle af disse, bør du ikke tage dette tilskud.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
17 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Effektivt.. Godt produkt
 • * Skal uden tvivl have mere af det her produkt! Er ved at være igennem de første to bøtter, og det har været en kæmpe hjælp indtil videre. Tak til Foligain for at lave det her produkt og tak til leluna.dk!
 • * Både min mand og jeg er meget tilfredse med det her produkt efter at have været i gang med det i snart 3 måneder. Vi fik en del rabat på det, da vi købte til os begge på samme tid, så det har ikke engang været så kostelig en affære!
 • * Et produkt der virker som det skal og som ikke skuffer. Ligeledes en pålidelig hjemmeside, hvor man er sikker på ikke at blive røvrendt.
 • * Meget lækkert produkt, der har været nemt at indføre i min hverdag. Mine grå hår er så småt begyndt at forsvinde, så virkningen er helt i overensstemmelse med hjemmesidens beskrivelse.
 • * Så kom mit produkt endelig ind ad døren! Ser frem til at begynde på det, da jeg har hørt alt muligt godt om det. Er rimelig overbevist om, at det nok skal hjælpe mig i længden.
 • * Købte det her produkt som en gave til min mor, og jeg har vist virkelig ramt plet! Hun har i hvert fald kun haft positive bemærkninger, og jeg kan også tydeligt se en forskel på hendes hår.
 • * Det er vist et meget effektivt produkt det her. Min ven er i hvert fald gået tilbage til sin naturlige sorte hårfarve efter, at han er begyndt på de her tabletter. Har derfor selv besluttet mig for at prøve det, så nu er jeg spændt på den fremtidige virkning!
 • * Fik det her produkt i gave af min mand, der lidt ligesom mig selv følte, at sådan et produkt vil gøre en del for mig. Det er nu ved at være nogle måneder siden, at jeg fik det, og hold da op en forskel det har gjort! Min hud er væsentligt pænere, så jeg er godt tilfreds.
 • * Har lige modtaget mit produkt efter kun én dags levering. Har fået anbefalet det af flere i min vennekreds, så jeg er spændt på at begynde med det. Håber virkelig at det kan hjælpe.
 • * Synes det her produkt har været alle pengene værd! Kan se en helt tydelig forandring, når jeg står foran spejlet. Har ikke haft nogen problemer med at bruge det, og det har generelt været super let og meget lidt tidskrævende også.
 • * Rigtig godt produkt, der kan hjælpe folk en hel del. Hurtig og fejlfri levering præcist som lovet, så det er helt sikkert ikke sidste, at jeg handler her på leluna.dk.
 • * Meget tilfreds med det her produkt, der lever fuldt ud op til forventninger. Leveringen var ligeledes hurtig og spot-on. Har brugt produktet i noget tid nu, og det har givet tydelige resultater indtil videre!
 • * For folk med rynker og hængende hud ligesom mig, er det her et perfekt produkt. Har helt sikkert kunnet se forskel i den tid, hvor jeg har brugt det. I dag er min hud langt mere glat og smuk!
 • * Produktet her får virkelig en til at føle sig ung igen! Jeg har fået fjernet en del rynker i den tid, hvor jeg har brugt det her, så jeg kan kun sige, at jeg er meget glad for mit køb.
 • * Har ikke oplevet nogen bivirkninger eller problemer med det her produkt. Det har virket sikkert og effektivt og har dermed været til stor nytte for mig.
 • * Et rigtigt godt produkt. Mit hår er faktisk blevet mindre gråt og har kun brugt det i halvanden måned. Er meget glad.
*Resultater kan variere fra person til person