Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Hair Loss Supplement 120 | Hårtabsbehandling


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Foligain DHT-blocker

Foligain DHT-blocker er et kosttilskud som er designet til at bekæmpe hårtab og stimulere sundere hårvækst. Dette kosstilskud indeholder DHT-blokerende egenskaber, så den kan hjælpe med at bekæmpe produktionen af DHT – det hormon som er ansvarlig for størstedelen af hårtab i Danmark. Derudover indeholder den også ingredienser som kan forøge blodcirkulationen til hovedbunden, så du kan få hjælp til at fremme hårvækst.

Foligain DHT-blocker kan bruges af både mænd og kvinder. Den er designet og udviklet af Newton Everett lab – en producent som er kendt for sine højkvalitets- og innovative produkter.

Sådan virker det

For at forstå hvordan Foligain DHT-blocker kan hjælpe med at forøge din hårvækst, må du først forstå hvilke skadelige effekter DHT har på hovedbunden og håret.

DHT har vist sig at være skyld i størstedelen af hårtab hos mænd. Hormonet bliver først skabt af enzymet 5 alfa reductase (5AR), som konverterer det mandlige kønshormon til DHT. DHT binder sig derefter til de androgene hormonreceptorer i nærheden af hårfolliklen, som vil presse hårfolliklen smallere og mindre, hvilket vil lede til usundt hår og til sidst føre til hårtab.

Foligain DHT-blocker hjælper direkte på hårfolliklen ved at hjælpe med at reducere produktionen af DHT og dermed forhindre hormonet i at fastsætte sig på de androgene hormonreceptorer. På den måde kan indsnævringen omkring hårfolliklen løsning, som så kan vokse sig stærk igen og til sidst kan føre til sundt og tyk hårvækst.*

DHT er et negativt hormon, som er ansvarligt for hårtab.

Produktionen af DHT fører til en indsnævring af hårfolliklen og dermed hårtab.

Foligain DHT-blocker hjælper folliklerne med at bekæmpe DHT produktionen, hvilket kan føre til sundt hår.

Anvendelse

Vi anbefaler at du tager en pille om morgenen og en pille om aftenen, så ingredienserne i produktet altid er i din krop for, at undgå at DHT produktionen starter igen. Det anbefales at du bruger pillerne i mindst 4 måneder for at hjælpe dig med at opnå de bedste resultater. En bøtte indeholder 120 piller, som svarer til 2 måneders behandling.

Hvornår kan jeg se resultater?

Da der er tale om naturlige ingredienser, vil effekten og resultaterne variere fra person til person. Efter kun et par måneders behandling ser langt størstedelen dog allerede set en forskel i tykkelsen og densiteten af deres hår. Producenten anbefaler at man tager mindst en 6 måneders lang behandling. I og med at det er et kosttilskud er det ikke noget der kræver meget arbejde af dig i hverdagen og det burde derfor være lige til at følge en behandling i så lang tid. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne dog variere fra person til person.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Da der kun er tale om naturlige ingredienser i produktet, kendes der ikke til nogen uønskede og irriterende bivirkninger ved brug af dette kosttilskud.

Ingredienser som Beta-sitosterol og Savpalme er tilsat for at forebygge hårtab, mens ingredienser som Folat, zink, kobber og Biotin spiller en vital rolle i at gøre dine hår tykkere og sundere end tidligere . Andre indholdsstoffer i Foligain DHT-blocker er Niacin, Vitamin B-6, Saw Folate Triglutamate, biotin, pantothensyre, jod, zink, kobber, Ginkgo, Biloba Leaf, Palmetto Uddrag, Nettle Leaf, beta-sitosterol, Taurin, jaborandi Blade og Amerikansk Ginseng Root Uddrag.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Er meget glad for dette produkt - Har brugt det i 3 måneder og kan se tydelige fremskridt allerede!
  • * Et rigtigt godt produkt - det har hjulpet mig meget. Jeg er nu på min 7. måned og tror faktisk snart ikke jeg har brug for det længere. Mit hår er blevet meget flottere.
*Resultater kan variere fra person til person