Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain

Filtre

Type
Stjerner
 
Hårtab rammer både mænd og kvinder, men takket være den unikke sammensætning af ingredienser fra Foligain kan du nu komme dette irriterende problem til livs. Tjek vores udvalg af deres innovative produkter herunder og find det produkt som måske endelig kan sætte en stopper for dit hårtab eller tynde hår.

En smule Foligain historie

Foligain produkterne hjælper mænd og kvinder med at stoppe hårtab og stimulere hårets genvækst. Dit hårs udseende er vigtigt for din selvtillid, og du skal derfor sørge for at gøre alt hvad du kan for at pleje det. Produktlinjen Foligain er blevet designet og produceret af virksomheden Anagen Research, som er førende inden for teknologi og innovation til pleje af håret.

En virksomhed med høje kvalitetskrav

Anagen Research har et dedikeret team, hvis arbejde kun består i at teste produkterne og sikre at de opretholder den bedste kvalitet hele vejen gennem produktionen. Dette team kræver at råvarerne som bliver brugt i produkterne er af den højeste kvalitet. Ellers kommer i ikke i produkterne!

Enhver sending af produkter bliver testet. Designprotokollerne er baseret på de højeste produktions- og opbevaringsstandarder. Målet med alle disse krav, er at kunne give kunder den bedste kvalitetsbehandling mod deres hårproblemer.

Minoxidil – nøgleingrediensen mod hårtab

Størstedelen af produkterne mod hårtab er baseret på én klinisk bevist ingrediens: Minoxidil. Historien bag dette middel er faktisk ret overraskende.

Minoxidil blev opdaget i 50’erne af et hold af forskere fra USA, som arbejdede på at udarbejde medicin mod mavesår. De fandt ikke det produkt de ledte efter, men i stedet stødte de på det stof, som senere blev til minoxidil. Undersøgelser blev udført for at bestemme stoffets præcise egenskaber. I løbet af disse undersøgelser opdagede forskerne at deres forsøgspersoner var begyndt at gro meget mere, stærkere og tykkere hår. Endnu mere interessent var det, at det viste sig, at minoxidil også kunne kurere alopecia (hårtab). Siden da er stoffet blevet testet grundigt.

Minoxidil er i Danmark tilgængeligt, som håndkøb og alligevel sværger en lang række læger og dermatologer til dette produkt, frem for andre receptpligtige hårtabsprodukter. Det kan give imponerende resultater, som også en lang række professionelle har anerkendt det for.

Minoxidil er en livslang behandling. Så længe det bliver brugt, vil hårtabet stoppes og i flere tilfælde vil man også kunne se genvækst. Det er derfor du kan finde stoffet i mange Foligain produkter, som samtidig indeholder ingredienser der fremmer genvækst. På denne måde får du det bedste af begge verdener på én gang. Minoxidil findes grundet dets stærke effekt kun i koncentrationer mellem 2% og 5%.

Foligain produkterne

Alle Foligain produkterne er blevet udviklet med henblik på at tage sig af dit hår. De behandler hårtab, gråt hår og generel hårsundhed. Der er også skum mod skaldethed, hvis indhold er en smule anderledes alt efter om patienten er en mand eller kvinde med hårtabsproblemer. Deres produkter hjælper alle med at stimulere hårfolliklens vækst og dulme irritation i hovedbunden. De kan bruges af både mænd og kvinder.

Foligain.P5 er en Foligain lotion, som også hjælper hårets genvækst. Den indeholder 5% minoxidil. Den bør påføres på håret/hovedbunden når det er tørt og ikke blandes med andre produkter. Efter et par uger bør du kunne begynde at se resultater.*

Eftersom daglig påføring af en lotion kan være trættende og for stor en byrde for mange, har Foligain også udviklet et kosttilskud. Foligain DHT-blocker er et naturligt kosttilskud, som bekæmper årsagen til 95% af hårtabstilfælde: for meget DHT. Så dette er faktisk et produkt designet uden minoxidil, som alle kan bruge og ingen bivirkninger har.

Et helt tredje slags produkt er Foligain Anti Gray, som kan hjælpe dig med at bekæmpe grå hår og genvinde din egen naturlige farve igen. Den er designet med katalase, som er det primære stof der findes naturligt i kroppen og bekæmper gråt hår. Ved at tilføre ekstra katalase til din krop, kan dette kosttilskud hjælper dig med at bekæmpe grå hår og give dig din naturlige ungdommelige hårfarve tilbage.