Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Fotoepilatorisk Hårfjerning

Mange, mænd som kvinder, verden over, har fået øjnene op for det nye indenfor hårfjerning derhjemme. Nemlig fotoepilatorisk hårfjerning – også kendt som laserbehandlinger. Her slipper du for at skulle varme voks, gå rundt med hårfjerningcreme og sidst, men bestemt ikke mindst, slipper du for smerten ved hårfjerning. Laserbehandlinger i hjemmet, er nemlig smertefri.

Hvad er fotoepilatorisk hårfjerning?

Når du læser ovenstående underoverskrift, undrer du dig nok over hvad der reelt er tale om. For fotoepilatorik, er ikke noget man er bekendt med. Det er laserbehandlinger derimod. Du har garanteret set reklamerne på TV. De små, nærmest mirakuløse, maskiner, der kan fjerne dine uønskede hår gennem kraftige lysglimt. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er det faktisk ikke. Du slipper for at skulle sidde med en pincet og plukke hvert enkelt uønsket hår. Gennem en laserbehandling kan du på højst et kvarter, have behandlet et stort område som f.eks. hele ryggen. Dette foregår ved at laserstrålen varmer hårsækkene op, således at disse skades og håret falder ud.

Sådan vælger du din laserbehandlingsmaskine

Når du har besluttet dig for at købe en laserbehandlingsmaskine selv, er der nogle forskellige parametre, der kan være gode at vælge ud fra. Nemlig lysstyrken, lysglimtets dækkede område og pærens levetid.

At anskaffe sig sit eget laserbehandlingsapparat kan nemlig være en omkostningsrig affære. Du kan vælge at købe en billig maskine, fordi du da åbenlyst sparer penge så. Ikke? Det du ikke er klar over, er at de billige maskiner har pærer med kortere levetid samt et mindre hul til lyset. Det betyder altså, at du ikke kan bruge din maskine ret mange gange, før pæren skal skiftes. Og netop pæren er det der for alvor er dyrt. Desuden gør det lille hul lyset kan trænge ud gennem, at du ikke kan behandle et ret stort område pr. lysglimt. Du er derfor nødt til at bruge mange glimt for at behandle hele det ønskede område. Det kan derfor være en fordel at gå efter den, fra starten, lidt dyrere model, da denne ikke skal have skiftet pære så ofte som den billige, samtidig med at den kan behandle et større område pr. lysglimt.

Når du skal vælge præcis hvilken maskine du vil købe, bliver du ofte præsenteret for de samme muligheder. Nemlig forskellige varianter af Silk’n. Det er der en helt naturlig årsag til. Det er det nyeste produkt, det bedste til prisen og det mest populære. Ganske enkelt den optimale løsning for langt de fleste mennesker. Silk’n har naturligvis også produkter i forskellige prisklasser. Selvom det vil være naturligt at opfordre til at købe den dyreste variant, finder vi ikke dette nødvendigt. Du kan nemlig fint nøjes med Silk’n Glide Xpress 300.000, som du finder her. Den har en masse fordele i forhold til andre mærkers maskiner. Nedenfor er listet nogle ting, som gør at netop Silk’n Glide Xpress 300.000 er blandt de mest populære laserbehandlingsmaskiner på markedet.

Silk’n Glide Xpress 300.000

  • Kan bruges overalt – også sensitive områder
  • Kan bruges på mørkere hudfarver end andre maskiner
  • Hurtige behandlinger
  • Godkendt af FDA
  • Indbygget hudcensor

Ting du skal være opmærksom på

Der er flere faktorer du skal være opmærksom på, inden du beslutter dig for at anskaffe dig en laserbehandlingsmaskine. For det første er det vigtigt at du er klar over, at den kun har effekt på mørke hår. Det vil sige at dun og tynde lyse hår, ikke påvirkes af en laserbehandling. Desuden er sort hud den eneste hudfarve der ikke kan behandles, da maskinen ikke kan skelne de mørke hår fra huden – det er dog ikke et problem at behandle solbrun hud. For at opnå de bedste resultater, anbefales det at du begynder at forberede dig allerede 14 dage inden behandling. Dette medfører, at du ikke udsætter huden for store mængder direkte sollys på de områder du ønsker behandlet. To dage inden behandlingen, anbefales det at barbere de områder du vil have fjernet hår fra. Dette skyldes, at maskinen ikke kan fjerne store mængder hår, men går ned i hårsækkene. Det er derfor optimalt med små hår på ca. 2mm.

Efter behandlingen

Når du har behandlet huden med din laserbehandlingsmaskine, vil det være en god idé at påføre huden kølende og fugtgivende creme. Når behandlingen er slut, kan der gå op mod 14 dage før hårene falder af, hvis du har udført behandlingen korrekt. Hårene vokser først ud igen efter en måned. Det anbefales at du de første fire gange, behandler det samme område med to ugers mellemrum. De næste tre behandlinger finder så sted med fire ugers mellemrum, og herefter er det op til dig at behandle, når du føler behovet er der.