Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ghd Gold Dryer and Styler Gift Set

Hårtørrer og Glattejern

Forkæl dig selv eller en du holder af, med den ultimative parring; dette sæt fra ghd indeholder ghd air® Hårtørrer og ghd gold® Styler for at give dig kvalitetsstyling fra start til slut. Den ultimative gaveløsning, og så kommer den endda med en varmeresistent måtte til at beskytte dine overflader.

  • Til smarte frisurer eller hverdagsbrug
  • air® Hårtørrer har ionteknologi
  • Glatter dit hår ved en ideel temperatur på 185°C
  • gold® Styer har en automatisk sluk-funktion
  • Matchende varmeresistent måtte
  • gold® styler er designet til at varme op på kun 30 sekunder!
  • Ergonomisk designet hårtørrer

ghd Gold Dryer and Styler Gift Set

ghd gold® Styler er designet med alle hårtyper i tankerne og har en keramisk varmeteknologi med en optimal temperatur på 185°C. Med glatte lilla plader der er kurvet til ubesværet at glide igennem dit hår, kan denne slags styler hjælpe dig med både at få perfekte glatte lokker såvel som lækre bølger og krøller. Det er let at have din styler med på rejsen på grund af den har universal spænding, 2,7 m ledning og varmebeskyttende pladebeskytter. Du kan også føle dig sikker ved at vide at der er en automatisk sluk-funktion der træder i kraft efter 30 minutters inaktivitet og ikke at glemme de 2 års garanti!

ghd air® Hårtørrer har avanceret ionteknologi der er designet til at hjælpe mod flyvsk- og kruset hår og opnå et silkeagtigt look. Det har også styrke - og temperaturindstillinger, inklusiv en cool shot knap der kan hjælpe med at fastgøre din frisure. Hårtørreren har en professionel styrke AC motor for at kunne levere højtryksluftstrøm, der hjælper din hårtørring med at gå så hurtig som muligt; med den ekstra bonus ved et præcisionsmundstykke der kan hjælpe med at dirigere varmen. Ghd har også givet 1 års garanti med Hårtørreren for at du kan frisere dig hele året rundt!

Sammen sigter de begge efter at få dine lokker til at se luksuriøse ud, med den avancerede ion- og keramiske teknologi; du kan stole på at ghd vil hjælpe dig med at holde dit hår blødt og skinnende. Som en ekstra julegave, følger der også en matchende varmeresistent måtte med til at beskytte dine overflader og gøre styling lettere lige meget hvor du er.

Alle vores ghd produkter kommer alle med et UK strømstik, men vi sender selvfølgelig en gratis adaptor med, så du også kan bruge dit nye produkt hjemme i Danmark.

Råd til brug

1Vask håret

pige der vasker hår

Vask dit hår med din normale shampoo og balsam.

2Forberedelse

pige med hårtørrer

Vi anbefaler at du reder dit hår ud og sprøjter det med en varmebeskyttende spray over det hele inden du styler.

3Føntør

pige der tørrer

Tør dit hår på din foretrukne måde, tør det groft over det hele eller anvend en børste mens du peger mundstykket et stykke ad gangen. Du kan også fastgøre din frisure med cool shot funktionen.

4Styling

pige med varmeapparat

Efter du har tørret med ghd air® Hårtørrer del håret i sektioner og lad ghd gold® Styler, glide igennem håret for at glatte det og du er klar!


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person