Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

ghd V Gold Nocturne Styler & Dryer Gift Set Hårtørrer og Glattejern

  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

ghd Dry & Style Nocturne Gavesæt

ghd V Nocturne Styler er designet med alle hårtyper i tankerne og har en keramisk varmeteknologi med en optimal temperatur på 185°C. Med glatte lilla plader der er kurvet til ubesværet at glide igennem dit hår, kan denne slags styler hjælpe dig med både at få perfekte glatte lokker såvel som lækre bølger og krøller. Det er let at have din styler med på rejsen på grund af den har universal spænding, 2,7 m ledning og varmebeskyttende pladebeskytter. Du kan også føle dig sikker ved at vide at der er en automatisk sluk-funktion der træder i kraft efter 30 minutters inaktivitet og ikke at glemme de 2 års garanti!

ghd AIR® Nocturne Hårtørrer har avanceret ionteknologi der er designet til at hjælpe mod flyvsk- og kruset hår og opnå et silkeagtigt look. Det har også styrke - og temperaturindstillinger, inklusiv en cool shot knap der kan hjælpe med at fastgøre din frisure. Hårtørreren har en professionel styrke AC motor for at kunne levere højtryksluftstrøm, der hjælper din hårtørring med at gå så hurtig som muligt; med den ekstra bonus ved et præcisionsmundstykke der kan hjælpe med at dirigere varmen. Ghd har også givet 1 års garanti med Hårtørreren for at du kan frisere dig hele året rundt!

Sammen sigter de begge efter at få dine lokker til at se luksuriøse ud, med den avancerede ion- og keramiske teknologi; du kan stole på at ghd vil hjælpe dig med at holde dit hår blødt og skinnende. Som en ekstra julegave, følger der også en matchende varmeresistent måtte med til at beskytte dine overflader og gøre styling lettere lige meget hvor du er.

Alle vores ghd produkter kommer alle med et UK strømstik, men vi sender selvfølgelig en gratis adaptor med, så du også kan bruge dit nye produkt hjemme i Danmark.

Råd til brug

1Vask håret som du plejer

pige der vasker hår

Vask dit hår med din normale shampoo og balsam.

2Forberedelse

pige med hårtørrer

Vi anbefaler at du reder dit hår ud og sprøjter det med ghd varmebeskyttende spray over det hele inden du styler.

3Føntør

pige der tørrer

Tør dit hår på din foretrukne måde, tør det groft over det hele eller anvend en børste mens du peger mundstykket et stykke ad gangen. Du kan også fastgøre din frisure med cool shot funktionen.

4Frisure

pige med varmeapparat

Efter du har tørret med ghd V Nocturne Styler, del håret i sektioner og lad glattejernet glide igennem håret for at glatte det og du er klar!


Kundeanmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person