emaerket

ghd Platinum Nocturne Styler Premium Gift Set

Glattejern med taske og neglelak
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

ghd Platinum® Nocturne Styler

ghd Platinum er designet for at give dig mindre brud, mere glans og mere farve integritet. På grund af den innovative tri-zone® teknologi, sørger sensorer for at holde temperaturen stabil overalt i pladerne for at forebygge varme områder der kan skade håret.

Platinum styler er lavet med signatur ønskebenshængslet der hjælper med at give bedre kontrol og præcision; designet til at hjælpe med at holde de mørkelilla plader perfekt justeret, med kurvede kanter der gør det så let som muligt at glatte, krølle eller bølge håret.

Dette limited edition sæt inkluderer den unikke ghd Platinum Nocturne Styler, en matchende varmeresistent taske, der gør den let at opbevare og tage med på rejser, samt to koordinerende limited edition OPI neglelak, en glitrende hvid og den anden en dyb lilla.

Alle vores ghd produkter kommer alle med et UK strømstik, men vi sender selvfølgelig en gratis adaptor med, så du også kan bruge dit nye produkt hjemme i Danmark.

Med dette limited edition sæt kan du også nyde godt af sikkerheden ved den automatiske sluk-funktion, der sørger for at din styler slukker efter 30 minutters inaktivitet, selvom vi dog anbefaler at du ikke efterlader din styler uden opsyn. Universal spænding gør det let at rejse med din styler og fleksibelt på grund af den 2,7m ledning. For ikke at nævne fordelene ved 2 års garanti og gratis levering ved køb over 499 kr!

Råd til brug

1Tør håret fuldstændigt

pige med hårtørrer

Det er nødvendigt at tørre håret fuldstændigt inden du bruger ghd Platinum Styler

2Varmebeskyttelsesspray

pige med hårtørrer

For at forhindre yderligere skade, anbefales det at sprøjte ghd Varmebeskyttelsesspray på dit hår inden du sætter din frisure

3Frisure

pige med varmeapparat

Efter du har børstet håret med ghd bred børste, skal du dele håret op i mindre sektioner, der ikke er for tykke. Kør glattejernet igennem håret for at glatte det og du er klar!