Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Gode råd til laserhårfjerning derhjemme

Laserhårfjerning i hjemmet er blevet meget populært de seneste år. Dette er der nogle specielle grunde til, herunder:

  • Laserhårfjerning er et billigt alternativ til hårfjerning ved laserklinikker
  • Laserhårfjerning er stort set smertefrit
  • Laserhårfjerning giver permanent hårfjerning
  • Laserhårfjerning giver mindre hårvækst imens behandlingen foretages
  • Laserhårfjerning er let at foretage og skal ikke foretages særligt ofte
  • Laserhårfjerning giver stor præcision

Grundet den store tilslutning til laserhårfjerning blandt både mænd og kvinder, er det relevant at se på, hvilke måder du kan sikre, at du får mest muligt udbytte ud af din laserhårfjerning. Vi har derfor samlet 9 gode råd til laserhårfjerning i hjemmet. Med disse råd kan du trygt påbegynde din laserhårfjerning.

Benyt laserhårfjerning alt efter din hud– og hårfarve

Laserhårfjerning egner sig bedst til personer, som har en lys eller medium hudtone med mørke hår. Hvis du har en mørk hudtone, kan det være sværere for de pulserende lys, som benyttes ved laserhårfjerning, at kende forskel på dine hår og din hud, hvilket kan gøre behandlingen mere upræcis og skadelig for huden. Hvis du har blonde hår, er det omvendt svært for de pulserende lys at ramme disse hår, da laserhårfjerning er designet specielt til at målrette mørke hår.

Barber dig inden behandling

I modsætning til andre hårfjerningsmetoder, herunder blandt andet voksning og epilering, skal du barbere dig inden du benytter laserhårfjerning. Når du vokser eller epilerer dig, trækkes håret ud af roden og det er derfor vigtigt, at du ikke vokser eller epilerer dig inden benyttelse af laserhårfjerning. Dette skyldes, at laserhårfjerning målrettes hårsækkene og når du benytter de nævnte hårfjerningsmetoder, trækkes hårsækkene ud af huden, hvilket gør, at laseren ikke har nogle hårsække at målrette, når den skal fjerne dine uønskede hår. Hvis du vokser eller epilerer dig, skal du vente 2 uger før du bruger laserhårfjerningsmetoder. Det er dog yderst vigtigt, at du barberer dig inden benyttelse af laserhårfjerningsmetoder, da dette sikrer et bedre resultat.

Undgå at vokse dig efter behandling

Hvis du ønsker at benytte laserhårfjerningsmetoder, er barbering nu blevet din anden favorit hårfjerningsmetode. Alle andre metoder trækker hår fra folliklen og forhindrer IPL-processen, hvilket vil resultere i, at du ikke opnår de ønskede resultater.

Start din behandling i efteråret eller vinteren

Det kan være en fordel at påbegynde din laserbehandling i efteråret eller i vintermånederne. Dette skyldes, at det er bedst ikke at få for meget sol på det behandlede område, efter du har benyttet laserteknologier. Derudover fungerer laserhårfjerning bedst, når kontrasten mellem dit mørkere hår og din lysere hud er størst, hvilket den vil være om vinteren, da du ofte ikke er lige så brun her. Det anbefales derfor også, at du ikke går i solarium, hvis du ønsker at benytte laserhårfjerningsteknologier. Ydermere, vil du være klar til at tage sommeren med storm efter at have benyttet laserhårfjerning over vintermånederne for at formindske fremkomsten af uønskede hår.

Brug massere af solcreme

Du bør altid benytte solcreme, hvis du befinder dig i solen, for at forhindre hudsygdomme, herunder især hudkræft. Det er også særdeles vigtigt at du benytter solcreme efter benyttelse af laserhårfjerning. Dette skyldes, at huden er ekstra følsom efter behandlingen. Det kan være en ide at foretage hårfjerningen om aftenen, da huden på denne måde vil få ro imens du sover. Alternativt kan det være en ide at gå med lange bukser efter behandling, hvis du planlægger at være i solen.

Undgå parfume, deodoranter og varmt vand

I de første 24 timer efter din behandling, vil din hud være ekstra følsom. Det er derfor bedst at undgå parfume, deodoranter og varmt vand efter behandlingen for at undgå eventuelle hudreaktioner.

Drop hårvækstprodukter

Hvis du tager vitaminer eller kosttilskud for at forbedre hårvæksten, skal du være opmærksom på, at de ikke kun påvirker håret på dit hoved! Det sidste, du vil have, når du går i gang med laserhårfjerning er, at bruge produkter der opmuntrer dit hår til at vokse sig tykkere eller til at vokse hurtigere. Hvis du benytter hårvækstprodukter, anbefales det derfor, at du venter med at fortsætte med benyttelse af disse til behandlingens afslutning. Herefter kan du tage dit kosttilskud igen.

Hav tålmodighed

Laserhårfjerning er en permanent hårfjerningsmetode, men dit hår vil ikke forsvinde efter blot én behandling. Antallet af behandlinger varierer meget fra person til person og kan være fra alt mellem 4 og 8 behandlinger. Hav derfor tålmodighed – du vil opleve permanent hårfjerning, hvis du fortsætter med at benytte dit laserhårfjerningsprodukt.

Vælg den rigtige laser

At vælge den helt korrekte laser er af stor betydning, hvis du ønsker at påbegynde hårfjerning ved hjælp af laserteknologi. Vi anbefaler, at du benytter Silk’n Xpress 300,000. Dette produkt er FDA-godkendt og indeholder hele 300.000 pulserende lys, hvilket sikrer en præcis og målrettet behandling. Ydermere kan dette produkt benyttes på mørkere hudfarver end andre produkter.