Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hårpleje

52.35$
Innovativ trioxidil-behandling mod hårtab hos mænd.
(2)
52.35$
Innovativ trioxidil-behandling af hårtab hos kvinder
(2)
59.85$
Shampoo og Balsam mod tyndt hår og hårtab
(1)
41.85$
Stimulerende shampoo med 2% trioxidil til kvinder.
(2)
41.85$
Stimulerende shampoo med 2% trioxidil til mænd.
(2)
41.85$
Stimulerende balsam mod tyndt hår og hårtab hos mænd.
(1)
41.85$
Stimulerende balsam mod hårtab og tyndt hår hos kvinder.
(3)
44.85$
Naturlige keratin hårfibre som kan skjule tyndt hår og skaldede pletter
(2)
19.35$
Hårspray som forlænger levetiden på keratin hårfibre
(2)

Naturlig hårpleje til mænd og kvinder

Dit hår har brug for hårpleje og det er derfor vigtigt at pleje det hver dag, og finde de hårplejeprodukter der passer til netop dit hår. Heldigvis findes der både god hårpleje til mænd og hårpleje til kvinder.

Gode råd til en sund hårpleje

Vask kun dit hår med shampoo hver anden eller tredje dag, da håret ikke har godt af at blive vasket hver dag. Dit hår har nemlig brug for sine naturlige olier til at opretholde sin naturlige fugtbalance. Når du så vasker dit hår så brug altid hårplejeprodukter, som matcher lige netop din hår type. Så f.eks. hvis dit hår er tørt, så brug en shampoo og balsam til skadet og tørt hår.

Naturligt hårpleje kosttilskud

Der findes vigtige vitaminer og nærringsstoffer, som dit hår har brug for. Det er svært at indtage disse ved en almindelig kost, derfor findes der hårpleje kosttilskud i pilleform, som nemt og bekvemt kan indtages. Håret kan få en sundere fugtbalance ved at du tager et par piller om dagen. Hårpleje kosttilskuddet giver en bred vifte af ingredienser, som bidrager til et generelt sundere hår.

Spis rigtigt for sund hårpleje

Der findes mange gode hårplejeprodukter, men det er også vigtigt at spise rigtigt, da dette kan give dig et endnu sundere hår og bidrage til en naturlig hårpleje. Sørg for at få tilstrækkelig nok biotin som gennem nødder, havregryn, mælk, ost, æg og yoghurt. Du får mange vitaminer og mineraler gennem disse kilder, hvilket også er vigtigt, som en del af hårpleje til kvinder og mænd.

Tør dit hår korrekt

I stedet for at pakke håret ind i et håndklæde, så snart du stiger ud af badet, skal du presse vandet ud af håret. På den måde undgår du at skade håret unødigt, og håret vil ikke blive filtret. Selvom varmt vand er dejligt, når man går i bad, er det ikke sund for hårets sundhed. I stedet skulle du prøve at vaske dit hår med lunkent vand og slutte af med et stænk af koldt efter brug af hårplejeprodukter. Denne proces vil medvirke til at lukke hårstrået, som derved vil kruse mindre. Det er desuden ikke sundt for håret at brug ikke for mange hårplejeprodukter for ofte. Der findes millioner af hårplejeprodukter på markedet, som lover mange forskellige ting, og hvis man fristes til at bruge for mange, kan ens hår hurtigt blive ødelagt. Derfor er det bedre at sparre pengene og i stedet give sit hår udelukkende naturlig hårplejeprodukter og naturlige hårpleje kosttilskud.