Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hudeksem & kløe

22.35$
Sæbe med kolloid sølv mod eksem og kløe
(2)
44.85$
Lindrende serum mod eksem
(2)
76.35$
Naturlig lotion til rødme-ramt hud fra eksem eller kløe
(1)
56.85$
Naturlig argan olie udvundet i Marokko.
(4)
104.85$
Naturlig lindrende creme med solfaktor 30
(2)
37.35$
Cleanser som kan pleje og behandle eksem.
(3)
94.35$
Den salve kan hjælpe med at lindre ubehag og rødme fra hudeksem.
(3)
73.35$
PyratineXR i creme-form lindrer og plejer hudeksem.
(25)
26.85$
Emuaid® Terapeutisk Moisture Bar er specielt udviklet til mennesker, der...
(3)

Hvad er hudeksem og hudkløe?

Hudeksem er en hudsygdom, der giver inflammation i hudens ydre lag. Eksem opstår, når huden kommer i kontakt med stoffer, der irriterer, eller hvis huden bliver tør og sprækker og der opstår kløe på din hud. Huden klør og irritation optræder ofte på forsiden af albuer, bag knæ, foran ankler, omkring halsen, eller omkring øjnene. Men kan det også opstå andre steder på kroppen. De fleste mennesker får hudeksem nogle gange i løbet af deres liv.

Kløe over hele kroppen

Eksem og kløe på huden kroppen kan være et problem for mange med hudeksem. Når du klør dig, bliver din hud yderligere irriteret, rød og varm. Brug af vand og sæbe udtørrer og forstærker kløe på huden og hudeksem. Hudens kløe kan dæmpes ved hjælp af fugtighedscreme og derved undgås eksem på kroppen og huden. Når huden klør hele kroppen er tegn på hudeksem og ofte klør det så meget at det kan være svært at lade være med klø. Når man klør og river på man hul på huden, og derved skades hudbarrieren og kan angribes af skadelige bakterier og bliver inficeret ved for ofte kløe af huden. Tør hud giver flest gener om vinteren. Kløe over hele kroppen kan være særligt udtalt lige efter bad.

Typiske årsager til hudeksem

Normale årsager til at man får hudeksem er tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler, der alle kan være årsag til hudeksem. Det samme gælder en lang række af de stoffer, der findes i unaturligt kosmetik. Brug derfor kun naturligt kosmetik uden kunstige tilsætningsstoffer og bliv fri for eksem på kroppen og huden. Alle vores produkter er naturlige og der er ingen grund til bekymring.

Forebyg eksem på huden i at opstå

Almindelig pleje er vigtig, dels for at forebygge, dels for at undgå at hudeksemen bliver værre og for at undgå kløe over hele kroppen. Brug en fugtighedsbevarende creme eller salve flere gange om dagen. Tag et hurtigt bad, i stedet for et langt karbad, da vandet virker udtørrende på din hud og giver eksem på kroppen og huden.

Sørg for at vælge en sæbe uden tilsætningsstoffer, som kan risikere at irritere din hud yderligere og skabe eksem på kroppen. En solskoldning vil gøre huden mere sårbar. Du skal bruge en solcreme på minimum faktor 15, når du opholder dig i solen og forebyg derved eksem på kroppen og huden.*

Naturligt produkter til at bekæmpe eksem

En naturlig fugtighedscreme egnet til hudeksem er meget vigtig både som forebyggelse og bekæmpelse af hudeksem og kløe på huden. Cremen skal bruges hver og morgen og aften. Det er bedst at vælge en u- parfumeret fugtighedscreme med højt fedtindhold. Fugtighedscreme modvirker den udtørring der ellers finder sted af hudens hornlag, og nedsætter derfor risikoen for yderlige eksem.

En salve til hudeksem kan lindre mange inflammatoriske hudsygdomme som akne og rosacea. Den er mild og velegnet til hele familien, da det er et homøopatisk produkt. Salven er effektiv mod hudlidelser, og hjælper dig med at bekæmpe infektioner kløe på huden og udslæt, let og naturligt. Vores salver består udelukkende af naturlige ingredienser. En god salve er den perfekte løsning til dig, som ønsker at lindre en lang række inflammatoriske lidelser på en sikker og naturlige måde uden kendte bivirkninger. Vi gør opmærksom på at alle vores produkter anvende naturlige ingredienser og derfor kan resultaterne variere fra person til person.