Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hudpleje

22.35$
Sæbe med kolloid sølv mod hudproblemer
(2)
44.85$
Lindrende serum mod eksem
(2)
44.85$
Naturlig eksfolierende creme fra Skinception
(1)
44.85$
Naturlig toner og rens i et produkt
(1)
38.85$
Øjencreme og -gel mod rynker og fine linjer.
(1)
56.85$
Naturlig argan olie udvundet i Marokko.
(4)
19.35$
Black Mask der fjerner skidt, hudorme og urenheder.
(7)
16.35$
Naturlig konjac sponge til brug på kroppen
28.35$
Naturlig eksfolierende creme
(6)

Den rette behandling af hudproblemer er vigtigt

Hudproblemer er et vedvarende problem for folk i alle aldre. Der er et stort antal af hudproblemer, som kan påvirke livskvaliteten som tør hud, psoriasis, eksem og mange andre, men heldigvis kan smerterne ved dem lindres med hudplejeprodukter. Det er derfor vigtigt at give huden den rette hudpleje. Der findes der en række forskellige måder at holde huden frisk og beskyttet den ved identificerer de tidlige symptomer på hudproblemer og bruge de bedste hudplejeprodukter.*

Hudens sundhed påvirkes af en række faktorer, herunder alder, arvelighed. Hudproblemer kan flamme op fra stress, dårlig kost eller være et symptom på en sygdom. Forståelse af hvilken hudpleje der er tilgængelig til mest udbredte hudproblemer kan hjælpe dig med at træffe kvalificerede beslutninger og hjælpe processen med healing.

Mens vi lever vores travle liv, er vores hud konstant udsat for skadelige miljømæssige stoffer, forurening, stress og bakterier. Det er nogle gange svært at holde trit med en daglig hudpleje, og at betragte det som en vigtig del af vores sundhed.

Gode råd til god hudpleje

Her er nogle tips til at holde dig ajour og minde dig om vigtigheden af hudpleje.

Dermatologer og hudpleje eksperter anbefaler at bruge forskellige hudplejeprodukter dagligt som en del af behandlingen af hudproblemer hvilket understreger vigtigheden ved at bruge hudpleje før du går i seng. Når du sover dehydrerer huden men ved at hjælpe med hudpleje kan der fastholdes mere fugt.

Eksperter i hudproblemer anbefaler, at opretholde en nat hudpleje rutine før sengetid for at hudplejeprodukter der gør det muligt for huden at ånde, helbrede, og genskabe en sund glød. Cremer beskytter din hud, og det er vigtigt, at du skræddersyer din behandling af hudproblemer til netop din hud. Det er også værd at være opmærksom på, at klimaet har en stor indflydelse på sundheden i vores hud og spiller en stor faktor når man behandler hudproblemer

Uanset om du bor i et område, hvor klimaet er koldt og tørt, eller i et varmt og solrigt miljø, er hudpleje afgørende for din sundhed, og så det er vigtigt at holde sig sund og undgå hudproblemer

Forståelse af hvordan vi bruger den rette hudpleje til vores hud og at behandler den godt, er nøglen til at gøre en mærkbar forskel for din hud tilstand. Hudceller har en livscyklus på ca. 21-28 dage. Deres vækst cyklus begynder i det dybeste niveau i huden; disse nye hudceller gradvist bevæge sig op gennem lagene af din hud, indtil de når det yderste lag - derfor er det vigtigt at holde dybe hudceller fugtet og sund; så det øverste lag af huden er på sit bedste.

De yderste lag af celler i huden er den mest sårbare over for miljøskader. Dette kommer typisk i form af UV-lys, men også i barske koldt klima der kan gøre huden kedelig, tør og usundt. Bekæmpelse af tørre forhold med hudplejeprodukter er den bedste måde at øge din huds sundhed.

Vi gør opmærksom på at anvendelse af vores naturlige produkter kan give forskellige resultater fra person til person, grundet individers forskellige evner til at optage de aktive ingredienser.

Sammensæt den bedste hudpleje rutine

Før du begynder sammensætningen af en helt ny hudpleje rutine, er der nogle punkter du bør sikre dig at du overholder nogle helt basale forholdsregler:

 • Undersøg din hudtype, da det er essentielt for at bestemme hvilke hudplejeprodukter er de rigtige til din hud. Du kan eventuelt læse vores guide til bestemmelsen af din hudtype.
 • Sørg for at teste alle nye hudplejeprodukter først, for at se om det forårsager irritation, en allergisk reaktion eller et akne-udbrud eller lignende.
 • Lad være med at tilføre flere produkter til din rutine af gangen. Hvis din hud reagerer dårligt, vil du ingen anelse have hvilket produkt der er skyld i det. Vi anbefaler derfor at bruge et nyt produkt i mindst 2 uger før du tilføjer et andet til din hudpleje.
 • Husk på at hudplejeprodukter er kønsneutrale. Kvinder og mænd har meget lignende hudpleje behov. Den eneste forskel mellem hudpleje til mænd og hudpleje til kvinder, er hvordan produktet bliver markedsført og hvordan det dufter.

De 4 hudpleje trin

Hvis du er en absolut nybegynder og bare leder efter en super simpel hudpleje rutine, bør du kunne nøjes med trin 1 og 4. Du kan ignorere de andre.

Hvis du bruger makeup, anbefaler vi at du fjerne det om morgenen før trin 1, med en makeupfjerner, en olie eller vaseline.

Hvis du barberer dit ansigt, bør dette gøres efter trin 1. Sørg for at overholde de mest simple råd omkring barbering, som at barbere med hårene og bruge en mild barberskum.

1. Rens

For alle hudtyper anbefales det at du renser dit ansigt med en rens eller cleanser mindst en gang om dagen – om morgenen. Hvis din hud hælder mere mod tør eller dehydreret hud, kan du vaske dit ansigt med vand om aftenen. Hvis du derimod har hud, som virker mere fedtet, brug da også en cleanser om aftenen som del af din hudpleje.

Det er vigtigt at være opmærksom på at det ikke er meningen at din hud skal føles tør eller stram efter brug af en cleanser. Hvis dette er tilfældet, er din cleanser for hård ved din hud og vi anbefaler derfor at du prøver blidere hudplejeprodukter for at opnå den bedste hudpleje.

Vores anbefalinger af cleansere til hudpleje af de mest almindelige hudtyper er:

Normal Hud: People for Plants – Økologisk Cleanser
People for Plants - Økologisk Cleanser er en af vores mest populære hudplejeprodukter. Den kommer fra den populære hudpleje serie af økologiske produkter fra People for Plants, som er kendt for at kunne pleje din hud helt uden at skade hverken den eller miljøet. Cleanseren passer specielt godt til dig med normale hudpleje behov.
Tør Hud: Eco Masters Chamomile Ansigtsrens
Eco Masters Chamomile Ansigtsrens er en ny, plejende ansigtsrens fra Chamomile serien, der er baseret på naturligt og plejende kamille-ekstrakt. Denne rens er specielt udviklet til dig som har tør eller sensitiv hud(som ofte følger med tør hud) og derfor har brug for skræddersyede hudplejeprodukter.
Fedtet Hud: Clear Pores Ansigtsrens
Clear Pores Ansigtsrens er specielt udviklet til at pleje og rense hud som er ramt af akne, og samtidig hjælpe med at bekæmpe denne hudsygdom. Akne er dog noget som oftest ses hos personer hos fedtet hud, hvorfor vores undersøgelser har vist, at dette hudpleje med denne faktisk er en af de bedste hudplejeprodukter på markedet til personer med fedtet hud.

Skulle du være en af de personer som ikke bryder dig om at rense din hud med cremer eller lignende, kan vi anbefale dig at prøve andre hudplejeprodukter, som f.eks. en ansigtsbørste. En af de bedste på markedet er Silk’n Sonic Clean Plus, som er en ansigtsbørste der kan hjælpe dig med at holde dit ansigt rent ved at fjerne skidt fra din hud.

Step 2 (valgfrit): Eksfoliering

Hudpleje gennem eksfoliering er en af nøglerne til at opnå smuk og glødende hud, men det kan også være hårdt for huden, hvorfor vi ikke anbefaler at du indbygger en eksfoliering i din hudpleje rutine, hvis du først lige er begyndt at pleje din hud.

Eksfoliering går i grove træk ud på at fjerne døde hudceller fra din hud, så du undgår at de døde hudceller samler sig i dine porer og skaber urenheder. Det er et trin i din hudpleje, som kan være essentielt i bekæmpelsen af akne, forbedring af din hudtone eller til at hjælpe med at slippe af med tilstoppede porer.

Grundet eksfolieringens hårde pres på huden, anbefaler vi ikke at du går gennem dette trin i din hudpleje hver dag, men i stedet starter med kun at eksfoliere én gang om ugen, og gradvist øge brugen. På den måde kan du holde øje med din huds reaktion på eksfolieringen og derved finde ud af hvilken rutine der passer bedst til lige præcis din hud.

Som person med normal hud, vil du som udgangspunkt kunne bruge de fleste typer eksfoliering på markedet i din hudpleje. Vores anbefalinger af hudplejeprodukter til eksfoliering af de mest almindelige hudtyper er:

Fedtet Hud: Örtte Teatox Face Scrub
Örtte Teatox Face Scrub er en naturligt eksfolierende scrub, som er baseret på naturligt te-ekstrakt og jojobaolie. Dens effektive naturlige ingredienser er specielt lavet til at fjerne urenheder og døde hudceller, mens den hjælper med at reducere produktionen af talg.
Tør Hud: People for Plants – Økologisk Face Scrub
Den økologiske face scrub fra people for plants, er specielt udviklet til at eksfoliere huden hos personer med tør hud. Dens økologiske, naturlige ingredienser vil rense din hud for skidt og døde hudceller og efterlade den blød og forfrisket. Den passer ind i langt de flestes hudpleje rutiner.

Vi gør igen opmærksom på at det er vigtigt at du ikke starter med at bruge dette trin i din hudpleje hver dag, men starter stille og roligt og gradvist gør det mere og mere, så du til sidst kan finde et niveau der passer til lige præcis din hudtype.

Trin 3 (valgfrit): Plet-behandling

Hudpleje gennem plet-behandlinger kan være meget brugbare når du skal forsøge at bekæmpe aktive bumser. Du påfører typisk en creme eller en gel på et område som er ramt af aktive bumser (bumser som er røde, hævede eller med en lille hvid top). Produkterne er typisk antiinflammatoriske og kan hjælpe dig med at gøre området omkring bumserne mindre røde og irriterede, samt det vil oftest hjælpe med at få bumserne til at forsvinde hurtigere, takket være dette trin i din hudpleje.

Du kan bruge plet-behandlinger enten før eller efter din fugtighedscreme. Det kommer an helt an på din egen præference og hvordan du har set de bedste resultater.

Herunder finder du vores anbefalede produkter til plet-behandling af aktiv bumser og akne:

Creme: Skin Doctors Zit Zapper
Denne creme er specielt udviklet til at angribe specifikke bumser og udtørre dem. Den er altså ideel til hvis du har enkelte udbrud på huden, som du ønsker at komme til livs.
Serum: Emuaid Akne Serum
Dette akne serum anvender de naturlige og inflammatoriske egenskaber i emu-olien, til at bekæmpe akne om natten. Serummet bør vælges frem for Zit Zapperen, hvis du har problemer med større områder ramt af akne, frem for enkelte bumser.

Plet-behandlingerne er af gode grunde ikke noget som alle har brug for i deres hudpleje rutine, da det ikke er alle som har problemer med akne. Det er dog gode produkter, som kan hjælpe dig hvis du netop har problemer med akne eller lejlighedsvise fremkomster af bumser. Som sagt kan plet-behandlingen både anvendes før eller efter fugtighedscreme.

Trin 4: Fugtighedscreme

Fugtighedscremen er en af de vigtigste trin i enhver hudpleje rutine, da et velbalanceret fugtniveau er essentielt for din huds sundhed. Du bør anvende en fugtighedscreme hver gang du har renset dit ansigt. Når du afrenser huden for skidt eller makeup, fjerner du samtidig den fugt og de naturlige olier som din krop selv producerer for at vedligeholde din hud og det er vigtigt at erstatte disse. Hvis du springer over fugtighedscremen i din hudpleje, kan det føre til at din hud bliver tør, dehydreret eller sensitiv. Hvis din hud er meget fedtet, bør du prøve fugtende gel for at forebygge at din hud ser fedtet og skinnende ud.

Vi anbefaler følgende hudplejeprodukter, til hudpleje af forskellige hudtyper:

Normal Hud: People for Plants – Økologisk Dagcreme
People for Plants - Økologisk Dagcreme er en naturlig og økologisk dagcreme, som er perfekt til dig med normal hud, som ønsker en fugtighedscreme der ikke kun tager varer på din hud, men som også er produceret med tanke på naturen.
Tør Hud: Eco Masters Chamomile Ansigtscreme
Eco Masters Chamomile Ansigtscreme er en lækker ansigtscreme, som netop er udkommet i Chamomile-serien som er baseret på naturlige ekstrakter fra kamille-planten. Serien er specielt beregnet til dig med tør og sensitiv hud.
Fedtet Hud: Clear Pores Ansigtscreme
Clear Pores Ansigtscreme er specielt udviklet til at beskytte hud som er ramt af akne. Da akne dog ofte er noget man ser hos personer med meget fedtet hud, har vores undersøgelser vist at denne fugtighedscreme faktisk er en af de bedste hudplejeprodukter på markedet til fedtet hud.

Eksempel på hudpleje rutine

Hudpleje er meget forskelligt fra individ til individ. Hvordan din personlige hudpleje rutine ser ud, er derfor meget afhængig af dine hudproblemer, dit budget og dine personlige præferencer. Derfor anbefaler vi at du kun bruger nedenstående som udgangspunkt, men med tiden finder den rutine som passer bedst til dig.

Morgen

 • Vask med vand/cleanser
 • Påfør fugtighedscreme

Aften

 • Fjern makeup
 • Rens med cleanser
 • Eksfolier
 • Vent til eksfoliering tørrer
 • Plet-behandling (også muligt efter fugtighedscremen)
 • Påfør fugtighedscreme