Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hudproblemer

37.35$
Homøopatisk behandling af cheery angiomas (senile angiomer).
(1)
22.35$
Sæbe med kolloid sølv mod hudproblemer
(2)
41.85$
Naturlig eksfolierende creme fra Skin Doctors
(4)
59.85$
Rensende body wrap, som bekæmper hudproblemer.
(5)
149.65$
Innovativt lysterapi apparat mod akne og uren hud.
(2)
44.85$
Lækkert serum, som bleger mørke områder for en jævn hudtone.
(2)
22.35$
Chamomile Skintonic giver en effektiv rens af din hud med hudproblemer og...
(5)
22.35$
Plejer din hud og bekæmper hudsygdomme som Eksem, Psoriaris og Rosacea.
(6)
22.35$
Det høje indhold af kamilleekstrakt i Chamomile Ansigtsrens, bekæmper et...
(3)

Hudproblemer og hudpleje

Det er vigtigt med en god daglig hudpleje for at behandle og forebygge hudproblemer. Brug en fugtgivende creme med højt fedtindhold til hele kroppen. Brug effektive Hudplejeprodukter i din daglige hudpleje, så du kan reducere tegn på at huden klør, skæller og får revner. En skadet hud er mere modtagelig for fremmede bakterier. Den bedste forebyggelse og hudpleje mod tør hud er daglig tilførsel af fugt og fedt. Husk at rense huden i ansigtet både morgen og aften og brug en plejende creme som trænger hurtigt ind og du undgår derved hudproblemer i at opstå.

Forebyggelse af hudproblemer

Husk god hudpleje efter bad, Når du går i bad udtørres huden af kalken og kemikalierne i vandet. Derfor skal du altid huske at smøre dig ind i bodylotion og derudover anbefaler vi at bruge en body scrub to gange om ugen.

Drik godt med vand. Halvanden til to liter om dagen. Gerne mere hvis du drikker meget kaffe og te. Vand fugter huden indefra og renser affaldsstoffer væk, som stresser eller tærer på huden, og mineraler i vand er et godt supplement til hudplejen.

For at få optimal hudpleje, skal du undlade at tørre huden helt efter dit bad, men smør creme eller olie direkte på den fugtige hud. Derved skaber du en usynlig hinde på huden, der binder fugten der kan hjælpe mod hudproblemer.

For at forebygge hudproblemer er det en god ide at bruge en god dagcreme. Du skal bruge en dagcreme med solfaktor, da solen uden sammenligning er den største kilde til rynker. Husk at din dagcreme skal indeholde både UVA- og UVB-filter.

Naturlige hudplejeprodukter

Det er vigtigt at du bruger naturlige hudplejeprodukter og ansigtsrens. Brug et hudplejeprodukt hver morgen og aften. Du skal bruge den om aftenen, fordi dagens skidt og eventuelt makeup skal fjernes inden natten, så din hud kan blive genopbygget og bekæmpe hudproblemer med optimale forudsætninger.

En naturlig ansigtsscrub er et godt eksempel på en god hudpleje. Den virker helt enkelt ved at fjerne det øverste lag af døde hudceller, som ellers kan få din hud til at se grå og kedelig ud.

Natcreme er et af de hudplejeprodukter du skal huske at bruge, da din hud opfører sig anderledes om natten end om dagen. Om natten genopbygger den sig selv, mens du sover, og det er natcremerne specielt udviklet til at hjælpe med. En rigtig god natcreme kan hjælpe dig til at vågne op med endnu lækrere hud, end da du gik i seng.

Mangel på mineralerne magnesium, silicium, jern og zink kan give hudproblemer, og det går ud over hud, hår og negle. Vitaminer skal gerne være en del af dine hudplejeprodukter.

  • Vitamin A: A-vitamin har bl.a. indvirkning på hud og slimhinden, og er med til at styrker hudvævet og holder huden elastisk og ung. Ved mindre mangel på A-vitamin ses bl.a. tør hud, dårlig sårheling og flere rynker og andre hudproblemer.
  • B-Vitamin: B2-vitamin reparerer og genopbygger huden, og styrker hår og negle.
  • C-vitamin stimulerer hudens dannelse af elastiske fibre og bindevæv og medvirker til healing af sår og hudproblemer.
  • E-vitamin er en kraftig antioxidant der styrker hudens forsvar mod nedbrydning af celler.