Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Gode råd til hurtig hårfjerning

Travle morgener kan betyde overspringshandlinger. Nogle springer f.eks. morgenmaden over, for at spare tid og kunne stå en smule senere op. Med en hurtig hårfjerning, undgår du at skulle bruge oceaner af tid i badet. Du kan dermed holde din hud glat og lækker, uden at spilde en masse kostbar tid. I denne artikel, giver LeLuna.dk dig et overblik over hvilke muligheder du har for at få hurtig hårfjerningsrutine. Du kan finde vores store udvalg af hårfjernings produkter her.

Laserbehandling

Det nyeste fænomen indenfor hårfjerning, er laserbehandlinger. Vel at mærke derhjemme, og ikke dyre kliniske behandlinger. Noget af det mest tiltalende ved denne hårfjerningsmetode, er den minimale oplevede smerte. I modsætning til mange andre metoder, opleves der ingen smerte ved en laserbehandling. Måden hvorpå en laserbehandlingsmaskine fjerner hårene, er ved at skyde et skarpt lys direkte på hårroden, hvilket dræber denne. Der går derfor flere uger før du skal lade dig behandle igen. Laserbehandlingsmaskiner, er dog forholdsvist dyre, selvom der naturligvis findes produkter i alle priskategorier. Du kan finde den muligvis bedste laserbehandlingsmaskine på markedet her.

Epilator

Alle ved at den klassiske hårplukning, er den med afstand mest langsommelige hårfjerningsmetode. Det er dog en anden sag, hvis du forestiller dig at pincetten er elektrisk og at der samtidig er utroligt mange af dem. Et sådan produkt findes, og hedder en epilator. Det smarte ved denne metode, er at du ikke skal forberede noget inden behandlingen, som f.eks. at påføre barberskum eller andet. Du tænder bare maskinen, finder den rette vinkel og lader den gøre arbejdet. En epilator er lavet til at hive hårene op med roden, og ikke blot klippe dem, som en barbering gør. Der går derfor lang tid mellem behandlingerne. Da en epilator ikke er en dyr investering, skal der ikke mange behandlinger til, før du har ’tjent’ det brugte beløb ind igen, gennem færre professionelle behandlinger eller indkøb til voksbehandlinger derhjemme. Der er dog negative sider ved en epilatorbehandling, hvorfor vi hos LeLuna.dk anbefaler laserbehandlinger. Du kan nemlig ofte opleve, at en epilator knækker hårene, hvilket kan medføre indgroede hår. Det er desuden også nødvendigt at hårene har en vis længde inden behandlingen udføres, da epilatoren ellers ikke har noget at få fat i. Du skal derfor indstille dig på at lade håret gro i dagene op til behandlingen. En epilatorbehandling er ligeledes en smertefuld forestilling, mens der ikke er garanteret succes på særligt bøjede områder som f.eks. knæet.

Tørbarbering

Et alternativ til laserbehandlingen, kan være en tørbarbering. Årsagen til det hurtige element i denne metode, er at du ikke oplever spildtid i forbindelse med påføring af barberskum. En tørbarbering foregår naturligvis ikke med din almindelige skraber, da dette ville ødelægge huden fuldstændig. Du skal blot anskaffe dig de rigtige produkter og værktøjer, og så er du et stort skridt nærmere en smule længere nattesøvn

Voksstrimler

Sædvanligvis foregår en voksbehandling ved at huden påføres en varm voks, hvorefter en strimmel lægges ovenpå voksen, inden det hele fjernes ved et kraftigt ryk. Ved at benytte færdiglavede voksstrimler, barberer du igen spildtid væk, da du ikke skal spekulere på opvarmning af voks, oprydning og påføring af voks osv. Du kan ganske enkelt påføre huden den enkelte strimmel og fjerne den igen med det samme. Du undgår desuden at brænde dig på den varme voks. Udover at spare dig tid, lever voksstrimlerne også højt på, at du som bruger ikke skal foretage en ny behandling de næste 4-6 uger. Især små områder, som f.eks. tæerne, er hurtigt behandlet. Det samme gør sig gældende for områder med en sparsommelig hårvækst, hvorfor meget behårede områder ikke er optimale at behandle med voksstrimler.

Hårfjerningscremer

Hårfjerningscremer, er også værd at nævne på denne liste, da de trods alt er hurtige at benytte, hvilket jo er det artiklen omhandler. En stor fordel ved cremer som hårfjerningsmetode, er at den tid de sidder på huden mellem påføring og fjernelse, er din egen. Du behøver ikke vente på at cremen virker, uden at lave noget andet. Mens cremerne arbejder, kan du spise morgenmad eller tjekke e-mails.