emaerket

Hvad er dermarollere?

En dermaroller er det mest populære redskab inden for processen micro-needling. Denne proces er også kendt som skin needling eller kollagenforøgende terapi.

En typisk dermaroller har cirka samme størrelse som en normal tandbørste. Materialet som de er lavede af, er ofte en form for hærdet plastik og består af tre primære dele: et håndtag, det rullende cylinderhoved og de bittesmå nåle på hovedet. Selve nålene er enten lavet af medicinsk stål eller titanium, hvor titaniummet klart er at foretrække på grund af dets langt bedre holdbarhed.

Dermaroller nåle

Det vigtigste ved enhver dermaroller er nålene. Det er denne del der rent faktisk skaber de fantastiske fordele ved at bruge en microneedler. De kommer i forskellige længde, som kan variere fra 0,15mm til 2,5mm. Det er dog sjældent og ikke anbefalet at man bruger længere end 1,5mm til hjemmebehandling.

Den anden vigtige faktor når du vælger en dermaroller er tykkelsen på disse nåle. Normalt vil nålene være smallere jo dyrere end model du køber det. Smallere nåle penetrere huden mere præcist, hvilket reducere chancen for at du vil føle ubehag når du bruger den. Styrken af nålene (om det er titanium eller medicinsk stål) har også en stor del at sige i forhold til prisen på din skin roller.

Hvor normalt er det at bruge en dermaroller?

På tværs af Europe, Nord- og Sydamerika er dermarollere blevet mere og mere populære i det seneste stykke tid. De er en normal skønhedsbehandling i Asien hvor de er blevet brugt i mange år.

De er løst baseret på traditionelle akupunktur teknikker fra forskellige dele af regionen, men ved at kombinere disse teknikker med moderne produktionsprocesser har dermarollere udviklet sig til en fantastisk løsning til mange normale hudproblemer.

Hvad gør en dermaroller?

Strækmærker, ar, rynker og fine linjer – det eneste de alle har til fælles er en mangel på kollagen. Brug af en dermaroller kan effektivt forøge kollagenniveauet og til gengæld reducere udseendet af disse normale hudproblemer.

Ved blot at rulle den hen over din hud, vil den ’snyde’ huden til at tro at den er blevet skadet og dermed igangsætte den naturlige kollagenproduktion i huden. Huden er ikke rigtigt blevet skadet, men fordi kroppen tror at den er, vil den igangsætte sit naturlige helingsforsvar, hvilket blot betyder at den begynder at producere en masse kollagen.

Ved øget at producere ekstra kollagen der hvor hudproblemer er, vil huden begynde at regenerere sig selv og dermed bliver hudproblemer som rynker og fine linjer udjævnet og mindre tydelige.

Det virker dermaroller mod

Man kan bruge den til at bekæmpe følgende hudproblemer:

  • Rynkebehandling
  • Anti Aging
  • Bekæmpelse af ar
  • Hårtabsbehandling
  • Slippe af med strækmærker
  • Akne ar behandling
  • Appelsinhud behandlinger

Sådan bruger du en dermaroller

Du skal blot bruge dermarolleren et par gange om ugen. Ved at rulle dermarolleren hen over det påvirkede område 1-2 gange om ugen før du går i seng kan du opnå fantastiske ændringer i hvordan din hud fremstår.

Efter du har brugt din dermaroller kan du med fordel påføre et serum eller andet relevant produkt mod det hudproblem du ønsker at bekæmpe, da huden er specielt modtagelig efter behandlingen. Husk desuden at påføre en fugtighedscreme efter brug for at beskytte den nybehandlede hud.

Hvornår kan man se resultater?

Der er brugere som har rapporteret at de allerede har kunnet se tydelige resultater inden for en uges brug! Det er dog mere sandsynligt at du vil kunne se de første forbedringer inden for 2-4 ugers brug. Alle reagerer forskelligt på behandlingen og det kan også afhænge af hvad det er du prøver på at behandle. Effekterne er permanente og du vil blive overrasket og hvor gode resultater man kan få ved brug af en dermaroller.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev