emaerket

Hvad er fiber mascara? Hvorfor er det bedre end falske øjenvipper?

Den seneste trend på markedet for makeup produkter til øjenvipperne er fiber mascara. Vi giver her en kort forklaring af hvad det er, hvorfor du skal vælge det frem for falske øjenvipper og hvilke produkter vi anbefaler.

Hvad er fiber mascara?

Fiber mascara er en slags mascara som enten indeholder bittesmå fibre i selve mascaraen eller kommer med små fibre der kan påføres øjenvipperne efter mascaraen er blevet lagt på vipperne. Fibrene er typisk lavet af materialer som silke eller rayon der hjælper med at give dine vipper et fyldigere og tykkere look.

Fibrene holder fast i vipperne fordi de bindes sammen af mascaraens klæbrighed. Fiber Mascara kan være et nyttig alternativ til personer, som gerne vil opnå tykkere og fyldigere vipper uden at skulle bruge falske øjenvipper.

Hvor dyrt er fiber mascara?

Fiber mascara er ofte en smule dyrere end normal mascara. Når det så er sagt, kan man når man sammenligner fiber mascara med falske øjenvipper faktisk tit kunne spare gode penge på at investere i denne type af mascara frem for de falske vipper. Mange som bruger fiber mascara siger desuden også at de resultater de opnår, ofte er lige så gode som med de falske vipper. En anden fordel ved at bruge fiber mascara er at du ikke behøver at bruge lim til at få fyldigere og tykkere vipper. Derfor behøver du ikke bekymre dig om at få lim på dine rigtige vipper, hvilket kan få dem til at falde af.

De fleste former for fiber mascara kan let fjernes med makeupfjerner eller vand og sæbe – helt ligesom normal mascara. Selvom denne type mascara har mange fordele, kan der også være ulemper ved det. Man bør blandt andet passe på hvis man bruger kontaktlinser, da de små fibre kan risikere at komme i øjnene.

Vi har gennemtjekket markedet for fiber mascara og anbefaler følgende til dig der gerne vil prøve det for første gang eller bare leder efter et nyt mærke.

Mega Lash 3 i 1™ | Fiber Mascara

Mega Lash 3 i 1 er en kombination af fiber mascara og øjenvippeserum i en og samme produkt. Mascaraen indeholder fibre som påsætter sig vipperne på en fyldigere og tykkere look. Samtidig sørger de naturlige ingredienser for at pleje din vipper, så de naturligt opnår mere fylde når mascaraen ikke er påført.