emaerket

Hvor skal man spraye parfume?

Parfume er en af de mest elegante grundsten i kvindelig skønhed. Feminin, mystisk og i sandhed uforglemmelig er ord der alle kan bruges til at beskrive det personlige og hemmelige våben som kvindelige dufte er. Hvis man gør det for meget og sprayer det over det hele vil det give den modsatte effekt du leder efter og ligger på grænsen til at være ubehageligt for andre. Nej, parfumer skal bruges strategisk og påføres på nøgleområder af en kvindes krop som kun du kender til. På den måde kan duften omslutter dem omkring dig på en behagelig måde og kun når de kommer tæt nok på, uden at være overvældende. Her bør du spray parfumer for at opnå de bedste resultater:

1. Bag ørene/nakken

Bag ørene og nakken er det klassiske område til at påføre parfume af den simple grund at det er et pulspunkt. Det betyder at parfumen bliver spredt hver gang den pulser. Derudover er det skjult, så det er en dejlig overraskelse til når du sætter dit hår bag dine ører eller når en elsker kommer tæt på din hals. Parfume kan være et meget sensuelt værktøj så brug det til din fordel.

2. I dit hår

Fordi det er en lidt uortodoks metode, kan det at spraye parfume i dit hår udtørre det lidt. Effekten kan dog totalt være det værd. Sørg for at du ikke sprayer alt for tæt på, men fra en længde af omkring 20 cm. Alternativt kan du spraye det i luften over dit hår og lade det falde ned og sætte sig i håret. Fordelen ved at bruge parfume på denne måde er det vil dufte fantastisk hver gang du kaster med dit hår.

3. Langs dine kraveben

Du har muligvis aldrig hørt om at spraye parfume omkring dine kraveben, men det er faktisk en rimeligt smart måde at gøre det på. Ser du, selvom det er et udsat område, gør den lille fordybning ved dit kraveben at parfumen kan sætte sig til rette og dufte fantastisk over en længere periode. Dette er til din fordel, ligesom det er for folk omkring dig.

4. Bagpå nakken

Hvorfor har man brug for at dufte godt bagpå nakken? Rimeligt mærkeligt, ikke? Ikke når du tænker over det. Ser du, du sprayer det i det område men det ender med at være dækket af hår og måske en krave. Det betyder at det forbliver skjult og duften vil derfor blive hængende længere. Og når du sætter dit hår op, voila – du er pludselig omringet af en fantastisk duftende ’aura’.

5. I din kavalergang

Denne er en smule fræk, men det virker, så det er værd at have med i overvejelserne. Din kavalergang er en af de steder som er halvt skjult, halvt udsat. Du bør tilføje en smule der uden at det bliver overvældende. Et pift mellem dine bryster vil blive hængende længere tid fordi det vil blive forstærket af varmen fra din krop og forblive godt beskyttet under din trøje. Og hvis en eller anden speciel ender tæt på dette område af din krop… får de sig en meget behagelig overraskelse.

6. På dine håndled

Endnu et traditionelt område som alle kender til. Den har samme funktion som området omkring din nakke – det er et pulspunkt – mens det er op til hver persons præference. Hvis du ofte har dine hænder omkring dit ansigt kan duften blive overvældende, så du behøver ikke bruge det her hvis det er for meget for dig. Hvis du nyder parfume på dine håndled bør du dog huske at spraye det et stykke fra håndledende og gnid for guds skyld dem ikke sammen. Det ødelægger duften, fordi det nedbryder parfumemolekylerne. Lad det tørre og sætte sig og forsøg ikke at røre området for tit.

7. Inde i dine albuer

Hvorfor har du overhovedet brug for at dine albuer dufter godt? Tja, hvorfor ikke? Som nævnt før bør du tænke på hvilke områder der har en puls når du vælger hvor du sprayer din parfume. Hvis du ikke vidste det er indersiden af dine albuer en af dem.

8. Omkring din navle

Vi siger ikke at dine navle vil blive udsat på noget tidspunkt i løbet af dagen eller natten, men hvis den bliver det er det en god idé at spraye parfume her også. Dette kunne også være en interessant ting at prøve hvis du går i crop-tops og har din mave udsat allerede. Det tilføjer en lille smule ekstra, som hjælper dig med at skille dig ud fra mængden.

9. Bag dine knæ

Dette skjulte område er ikke specielt kendt, men det kommer en gang i mellem op på lister som denne. Angiveligt skulle gamle Hollywood-skuespillere have sprayet parfume på dette område når de gik i kjoler og lignende hvor benene er fri. Specielt om sommeren vil dette skabe en tiltrækkende effekt.

10. Nedad din ryg

Denne er perfekt hvis du ikke vil have din duft til at være alt for overvældende, specielt i løbet af dagen eller på arbejde. Træk bare din trøje tilbage og spray din duft mellem din hud og dit tøj. Dette vil ”fange” duften og få det til at vare meget længere og sørge for at du fastholder en let duftene ’aura’ af parfume gennem hele dagen.

Ekstra parfume tips:

Brug ikke for meget

Det er ikke meningen at man skal bruge alt for meget parfume. Det skal sprayes let på. Hvis du sprayer for meget kan det føre til hovedpine og opblussen af folks allergi. Vær respektful og rimelig og brug din almindelig fornuft når du sprayer parfume. Et enkelt pift på hvert område er nok.

Vær opmærksom på anledningen

Parfume er ikke altid passende til alle anledninger og ikke alle parfumer kan bruges til alle anledninger. Vel en stærkere eller letter parfume afhængigt af sæsonen, tidspunktet, menneskerne omkring dig osv. For eksempel er en tung og mandlig parfume ikke perfekt til brunch med bedstemor eller et barnedåb og lad være med at bruge en sporty parfume til en fest i kjole og hvidt.

Medbring en mini-version af din yndlingsparfume i din taske

Lige meget om din duft falme i løbet af dagen eller om du går ud lige efter arbejde eller du har en uventet overnatning kan du pludselig befinde dig i en situation hvor du har brug for en genopfriskning af duften. Så hav altid en lille version af din parfume med dig hvis situationen passer til det. Du vil være glad for at du har den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev