emaerket

Hvordan får man sit hår til at gro hurtigere?

Det at få sit hår til at gro hurtigere, er noget som rigtigt mange piger og kvinder verden over drømmer om. Det er desværre bare ikke så nemt. Francesca Fusco som er dermatolog i New York siger nemlig ifølge Women’s Health Mag at der ikke findes en magisk kur der vil få dit hår til at gro hurtigere.

Den eneste måde man kan opnå hår lige så langt som Rapunzel, er gennem sine gener. ”Det er en genetisk roulette hvor hurtigt ens hår vokser, men den gode nyhed er at der er en masse vi kan gøre for at kontrollere den måde vi behandler vores hår” siger Fusco.

Det eneste vi har mulighed for at gøre noget ved når vi snakker om håret, er hårets styrke og sundhed. ”En ordentlig kost, som indeholder tilstrækkeligt med protein, omega-3 syrer og B-vitaminer er vigtigt. Jeg har set mange patienter som har skiftet over til en vegetarkost eller har fastet i længere tid som har ført til tyndere hår på grund af utilstrækkeligt protein indtag.”

Specielt inden for B-vitaminer har rigtigt mange undersøgelser vist at et kosttilskud med Biotin kan hjælpe med at holde dit hår tykt og sundt.

Skadet hår er et kæmpe problem når det kommer til at gro langt og smukt hår. Fusco anbefaler at du begrænser den varme og kemikalier du udsætter dit hår for, beskytter håret fra solen og bruger løse hårelastikker når du trækker du hår tilbage i en hestehale.

Det korte af det lange er at for at få langt, sundt hår er hemmeligheden at undgå at skade dit hår med varme og kemikalier og sørge for at du indtager de rigtige vitaminer og mineraler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev