Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

iDerma

Terapimaske til ansigtet med Low Level Light LED lys

Træd ind i fremtidens ansigtspleje med iDerma! Denne revolutionerende enhed anvender avanceret Derma Pulse ™ teknologi kombineret med et patenterede visirdesign for at skabe et unikt apparat med Low Level Light teknologi. Glem alt om endeløse cremer og lotions, der bare lægger sig ovenpå huden; iDerma bruger 128 sikre LED-lys med varierende bølgelængder til at trænge dybt ind i huden for virkelig at fornye og forbedre dets udseende og teint.

 • Håndfri og smertefri enhed med LED Low Level Light teknologi
 • Med patenteret Derma Pulse Teknologi™
 • Ideel til acne, store porer, rynker og hudfarvninger
 • 128 smal- og vidvinkel røde og infrarøde LED-lamper
 • Bruges i kun 8 minutter, 3 gange om ugen
 • Køb med sikkerhed med 2 års garanti
 • ISO
 • Klinisk bevist
 • CE-certificeret

Hvad er Low Level Light Therapy (LLLT)?

Low Level Light Therapy (LLLT) eller lysdiode fototerapi (LED-LLLT) er en teknik der oprindeligt blev opdaget af organisationer som NASA og National Institute of Health,og som anvender lysdioder med lavt lysniveau (LED) på hudoverfladen. Disse LED-lamper virker ved at bruge specifikke bølgelængder, der smertefrit trænger dybt ind i huden for at hjælpe med dens udseende og teint. De fleste LLLT-enheder bruger en af 2 typer LED-lamper; rødt lys for at stimulere kollagen- og elastinproduktionen eller infrarødt lys for at stimulere regenerering. Disse to farver trænger dybere ind i huden end de blå og gule bølgelængder og er derfor ofte foretrukket.

iDerma

iDerma er specifikt udformet med knivskarp innovation som oprindeligt blev startet af NASA og det er en af de mest avancerede hudpleje-teknologier til rådighed. Der findes nu enheder til alle former for skønheds- og kropspleje der bogstaveligt talt går fra hoved til tå, men når det handler om ansigtspleje er mulighederne for et godt kvalitetsprodukt begrænsede. Derfor blev iderma skabt.

Fremstillet ved hjælp af avanceret Derma Pulse ™ teknologi og et banebrydende patenteret visir design, er iderma en enestående enhed, der bruger Low Level Light Therapy (LLLT) til at hjælpe med hudens udseende. Ved hjælp af en nyskabende kombination af 128 røde og infrarøde LED-lamper med en bølgelængde på 660 nm, som hver især er præcist placeret, er iderma masken et stort skridt fremad inden for hudpleje-teknologi. De dage er ovre hvor man kombinerede utallige dyre cremer, der bare lægger sig på det øverste lag af huden eller benyttede trættende og primitive håndholdte LLLT system; Denne revolutionerende enhed trænger dybt ind i hudlagene, er helt håndfri og dækker hele ansigtet på én gang, hvilket gør det til en hurtig, nem og afslappende måde at passe på din hud.

iDerma fordele

Patenteret Derma Pulse Technology ™: Denne teknologi benytter både synligt rødt lys og infrarødt lys til at skabe en stærk LED-kombination. De fleste LLLT-enheder bruger mellem 1-30 LED-lamper, mens iderma bruger hele 128 røde og infrarøde lys.

Omkostningseffektiv: Købet af iDerma er en engangsinvestering der kan være dyrere end en ansigtscreme, men hvis du lægger alle dine spa-besøg og dyre cremer sammen, vil du måske opdage at iDerma i det lange løb viser sig at være langt mere omkostningseffektiv og giver dig mere værdi for pengene.

Sikker at bruge: iDerma er helt smertefri og er sikker til langvarigt brug. Med beskyttelsesbrillerne vil øjnene heller ikke bliver skadet og den befinder sig i en behagelig afstand fra ansigtet. LED-lysene bruger ikke varme, så de brænder eller overopvarmer ikke huden.

Fuld dækning: Med det unikke patenterede design med 128 dioder dækker iderma hele ansigtet, så du ikke behøver at bekymre dig om at komme til at overse et område. Det betyder også at den dækker hele ansigtet på én gang, så den sparer tid sammenlignet med mindre håndholdte enheder.

Håndfri: Du behøver ikke længere bekymre dig om at du overser en plet eller du får ondt i din arm af at holde en lille håndholdt enhed. Med iderma kan du bare læne dig tilbage, slappe af og lade enheden gøre alt arbejdet for dig!

Justerbar hovedrem: Med den justerbare rem kan den gøres komfortabel for enhver hovedform, hvilket gør den ideel til både mænd og kvinder af enhver størrelse. Iderma er designet til høj komfort, så den har endda brugervenlige elastiske skumpuder.

Automatisk timer: For at du bare kan læne dig tilbage og slappe af når du bruger din iderma, har den en timer så LED-lamperne automatisk slukker efter 8 minutter. Så behøver du ikke at stirre på uret!

Garanti: Vi mener, at iDerma er lavet af højeste kvalitet og at enhver kunde vil elske at bruge den. For at bevise vores tiltro til enheden, og så du kan købe den med sikkerhed, har iderma 2 års garanti. Få mere at vide her.

Hvad indeholder den

 • iDerma maske
 • Beskyttelsesbriller
 • Strømforsyning
 • Brugermanual

Brugsanvisning

Placer iDerma på hovedet og juster stroppen så det er behageligt. Hold ansigtsmasken i “oppe” positionen, sæt beskyttelsesbrillerne over øjnene og drej visiret ned over ansigtet. Tænd for iDerma, derefter kan du bare læne dig tilbage og slappe af. Efter 8 minutter slukker enheden automatisk og dermed er behandlingen slut.

Sikker at bruge

iDerma masken er designet til at give den bedste kvalitet, komfort og sikkerhed, så når du bruger den kan du bare læne dig tilbage, slappe af og nyde det uden at skulle bekymre dig. For at sikre det bedste produkt er der lagt vægt på den bedste kvalitet og detaljerne lige fra design og produktion og helt frem til brugen. Dette LLLT apparat er designet ved hjælp af avanceret teknologi, der blev skabt og brugt af organisationer så som NASA. Det er derefter lavet at være CE-certificeret så det er helt sikkert at bruge. Enheden leveres også med beskyttelsesbriller til beskyttelse af øjnene og ekstra polstring i stroppen for komfort under brugen. Der er også inkluderet en brugervejledning der er let af følge. Vi foreslår at du læser den før brug, så du kan være sikker på at du ved alt hvad du behøver at vide om anvendelsen af enheden.

iDerma er en smertefri, ikke-invasiv enhed der er blid, selv på følsom hud. Når du bruger enheden er der ingen risiko for skade ved overeksponering, og den øger ikke lysfølsomheden så du kan gå ud i solen efter brug (med en god kvalitets solcreme naturligvis!). I modsætning til andre hudplejemidler behøver iderma ikke tid til at lukke ned eller genoprette efter brug, så du kan stå op og gå så snart du er færdig. Den kan endda hjælpe med effekten af andre hudplejemidler, hvilket er godt da vi foreslår at bruge masken sammen med en god fugtighedscreme.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person