Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

iGrow Hair Growth Laser System

Laserhjelm
5,499.00 kr.
Du sparer:   1,500.00 kr.
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

FOREBYG

Kan forebygge yderligere hårtab ved at stimulere hårfolliklen.

FORBEDRING

Forbedrer dit hårs udseende ved at gøre det tykkere og mere fyldigt.

STIMULER

Stimulering af hovedbunden intensiverer hårets vækst.

HVORDAN VIRKER IGROW?

Der er mange faktorer som spiller ind når man taler om hårtab. Hårtab kan skyldes alt fra stress, gener eller livsstil til posttraumatisk stress, mangel på mineraler eller vitaminer. Den primære årsag til hårtab vil dog oftest være hormonelle sygdomme. IGrow laserhjelmen anvender Low-Level Light Therapy (LLLT), til at stimulere væksten af håret på dit hoved. Dette sker ved at den konstant sender svage lysimpulser ned i hårsækkene, som på en sikker og effektiv måde forøger blodtilførelsen og dermed hårsækkenes evne til at gro hår.

HVILKEN EFFEKT HAR DEN PÅ DIT HÅR?

IGROW - EN ANDERKENDT BEHANDLING

IGrow var verdens første håndholdte, transportable laser-system til tyndt, skadet hår. Enheden består af en kombination af stærkt lysende dioder og højkvalitets laser dioder. Denne unikke hjelm udsender et terapeutisk lys, som kan dække hele hovedbunden uden ekstra anstrengelser.

Hjelmen består af fem forskellige indstillinger, som giver dig mulighed for at tilpasse behandlingen nøjagtigt til dit specifikke behov.

Disse programmer er blevet sammensat til at modvirke præcise mønstre hos personer med problemer med skaldethed eller tyndt hår – både hos mænd og kvinder. Den er simpel og nem at bruge, og takket være høretelefonerne med indbygget musikafspiller, vil du kunne slappe af med din yndlingsmusik mens hjelmen gør sit arbejde. Den eneste ting du skal gøre er at koble din telefon eller anden musikkilde til fjernbetjeningen og så ellers bare slappe af!

DETTE FØLGER MED DIN IGROW

 • IGROW HJELMEN
 • FJERNBETJENINGEN TIL HJELMEN
 • OPLADERKABEL
 • LYDKABEL MED 3.5mm JACKSTICK
 • ADAPTOR TIL ET EU STIK
 • BRUGERVEJLEDNINGEN TIL DIN IGROW HJELM

HVAD INDEHOLDER IGROW?

SÅDAN BRUGER DU IGROW HJELMEN

IGrow hjelmen er blevet designet til at være nem, behagelig og sikker at bruge i dit hjems trygge rammer. Dette håndholdte apparat er blevet designet til at give dig frihed til at bevæge dig rundt mens den arbejder på dine hårfollikler.

For optimale resultater anbefaler vi at bruge IGrow hjælpen mindst to gange pr dag, dog ikke på dage lige efter hinanden, da du da kan risikere at forstyrre processen. Det er vigtigt at respektere at der mindst skal gå 1 dag uden behandling inden du bruger den igen.

For at komme i gang, skal du blot vælge det program som passer bedst til dig, tage hjelmen på og lade den arbejde på din hårfollikler.

1Indsæt kabel

Indsæt hjelmens kabel i fjernbetjeningen.

2Indsæt strømkabel

Forbind opladerkablet til IGrow hjelmen.

3Tilslut til stikkontakt

Sæt stikket i stikkontakten – du skal muligvis bruge en af de medfølgende adaptere.

4Fold hjelmen ud

Udfold høretelefonerne, og placer IGrow hjelmen på hovedet.

5Tag hjelmen på

Placer IGrow hjelmen og tilpas til den er behagelig på dit hovede. Vær sikker på at hovedtelefonerne dækker begge dine ører. Det fremgår på høretelefonernes sider, hvorledes hjelmen skal vende. (L) skal placeres ovre venstre øre mens (R) placeres over højre øre.

6Gør den komfortabel

Hvis nødvendigt, kan båndet i hjelmen strammes, til den sidder behageligt. Dette skal gøres ved at føre det i retningen mod uret for løsne det og med uret for at gøre det strammere.

7Tænd for hjelmen

Tryk herefter på power-knappen på din fjernbetjening for at opstarte hjelmen.

8Vælg program

Den lille skærm vil da vise ”Select Program”, som betyder at et forudinstillet program skal vælges.

9Tilslut musikkilde

Du kan sætte det medfølgende lydkabel i en lydkilde som din telefon eller iPod og derefter sætte den anden ende i fjernbetjeningen for at kunne lytte til musik i de indbyggede høretelefoner i hjelmen.

10Udvælg det bedste program til dig

11Automatisk slukning

Hvis du fjerner hjelmen inden behandlingen er slut, vil den automatisk sætte behandlingen på pause, og du kan let starte den igen, blot ved at presse på knappen der hedder ”Pause/Start”.

12Afsluttet behandling

Når behandlingen er slut vises beskeden ”Session Complete” på den lille LCD-skærm.

13Sluk hjelmen

Tryk på knappen der hedder ”On/Off”, som er at finde på fjernbetjeningen hvis du vil slukke for apparatet.

VEDLIGEHOLDELSE AF IGROW-HJELMEN

IGrow-hjelmen er et professionelt, elektrisk apparat, som er designet til at kunne fungere i mange år uden nogle problemer. Hvis du finder det nødvendigt at rengøre enheden, anbefaler vi følgende:


SØRG ALTID FOR AT STRØMKABLET IKKE SIDDER I STIKKONTAKTEN NÅR DU RENSER IGROW

Du bør aldrig anvende acetone eller andre opløsningsmidler på din IGrow eller på noget af det medfølgende tilbehør. Sådanne produkter kan føre seriøs skade på apparatet.


For at rense din IGrow, skal du bruge en blød klud på apparatets overflade. Gnub blidt, og sørg for at du ikke påfører nogle sæber eller lignende på hjelmen. Du bør også være specielt forsigtig, når du renser på indersiden af hjelmen, nær dioderne. Undgå at lægge for meget pres på enheden for at reducere risikoen for at skade den.

RESULTATER

En masse funktioner betyder intet hvis ikke det fører til gode resultater. Kombinationen af innovative egenskaber i IGrow hjelmen, arbejder sammen for at give dig speciel god stimulering på dine hårsække. En stor del af brugerne af denne hjelm har alle oplevet resultater på en den eller den anden måde efter så lidt som 3 måneders brug! IGrow har altså muligheden for at for alvor ændre kvaliteten og glæden ved dit hår! Vi gør dog opmærksom på at realutater kan variere fra person til person og der er derfor ingen garanti for resultater.

*Resultater kan variere fra person til person

HVAD DU BØR HUSKE PÅ

Du bør huske på at IGrow ikke bør bruges til andet end de funktioner som er beskrevet tidligere. Inden du bruger enheden bør du desuden gennemlæse instruktionerne i bruger-manual som medfølger.

Forsøg ikke at modificere eller ændre IGrow hjelmen, selv. Du bør desuden ikke, som med alt andet elektronik, efterlade den i strømstikket når du ikke er hjemme, for at undgå kortslutninger.

Dette smarte apparat har en medfølgende elektronisk beskyttelsessensor, som vil stoppe behandlingen når du ikke har hjelmen på dit hovede. Hvis denne sensor er defekt bør du kontakte kundeservice, da en sådan fejl kan være potentielt skadelig for dine omgivelser, hvis, ved et uheld, du glemmer at slukke for den.

Vi er nu stolte af at kunne tilbyde en pengene-tilbage garanti, hvis ikke du er tilfreds med din iGrow hjelm efter 6 måneder. For at kunne kvalificere til denne garanti, skal du bruge din iGrow 3-4 gange om ugen, som instrueret i brugsmanualen, i 6 påfølgende måneder. I det usandsynlige tilfælde at du ønsker at returnere din iGrow efter denne 6-måneders periode, har du 30 dage til at bede om en tilbagesendelse. Når vi har modtaget dit produkt, bliver din købspris (minus fragtpris), fratrukket en 20% lager afgift, refunderet til dig. Det forventes også at du betaler for tilbagesendelsens fragtpris.

Har du flere spørgsmål til produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores yderst kompetente kundeservice. Det kan du gøre gennem enten livechat i det nederste højre hjørne, eller ved at ringe på 78755330 i tidsrummet 10-18 på alle hverdage.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
27 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Et rigtigt godt produkt. Jeg bestilte det efter jeg havde læst et par artikler om laser mod hårtab og må sige at det har været alle pengene værd. Er nu på min 7 måneder og kan se rigtigt gode resultater. Wuuhuu - endelig en løsning der faktisk virker :o)
 • * Jeg ledte efter et apparat eller et middel til at bekæmpe mit så småt begyndende tynde hår og fik dette anbefalet er en ven. Er SÅ glad for at jeg valgte den. Der er nu gået 12 måneder, og vil faktisk vove at påstå at mit hår er begyndt at blive tykkere end det var før jeg oplevede den først udtynding. Kan stærkt anbefale dette fantastiske produkt.
 • * Dette produkt er en sand revolution inden for hårpleje. Instruktionerne på hjemmesiden er simple og tro det eller lad være, den er faktisk alle pengene værd :o)
 • * Har brugt den ca. 20 minutter om dagen i 3 måneder nu og er begyndt at kunne se resultater. Glæder mig til når jeg kommer længere i forløbet :)
 • * Det vikre bare faktisk rigtig god
 • * Skal helt sikkert handle her på leluna.dk igen. Fantastisk produkt og en pålidelig levering.
 • * Det er helt klart en langtidsinvestering det her, hvilket også er hvorfor jeg synes, at det er pengene værd.. Du føler allerede efter kort tid, at det nok skal blive en succes. Jeg har i hvert fald bevis for, at det hjælper mod hårtab.
 • * Rigtig godt produkt, som jeg har været meget tilfreds med. Efter snart 8 måneder, har jeg endnu ikke oplevet nogen bivirkninger.
 • * Det er ret smart at der også er høretelefoner i den så man kan høre musik, men det vigtige er at den faktisk har givet mig fine resultater og har kun brugt den i et par måneder nu.
 • * Godt produkt der gør hvad det skal. Hurtig og sikker levering. Ikke så meget mere at sige om det.
 • * Altid tilfreds når jeg handler på leluna.dk. Det er verdensklasse produkter, der virkelig gør en forskel. IGrow er helt klart en øjenåbner for, hvor langt vi er nået i teknologiens verden.
 • * Så modtog jeg lige mit produkt efter en rigtig hurtig levering. Glæder mig til at begynde på processen. Håber det er løsningen, da jeg har hørt meget godt om den.
 • * Var da naturligt nok lidt skeptisk i starten over den noget voldsomme pris. Faktum er dog bare, at man i høj grad får noget for pengene. Jeg er glad for, at jeg valgte at købe det, da det har været den største hjælp mod min hårtab nogensinde.
 • * Fik den her i gave af mine børn og forældre, da mit hårtab i noget tid har voldt mig store problemer. Indtil videre har den været let at vænne sig til, og jeg er allerede begyndt at kunne så lidt forskel.
 • * Har handlet på leluna.dk før, og jeg har altid kun haft positive oplevelser. IGrow hjelmen har uden tvivl gjort mine andre køb følgeskab, da jeg også her kun har positive ting at sige. Det er kvalitet man betaler for og til den pris, er man sikker på, at det virker.
 • * Et godt produkt og det kom dagen efter jeg bestilte det ..
 • * Hurtig og problemfri levering og en god service. Produktet holder max og er særdeles effektivt. Alle pengene værd.
 • * Har lige bestilt min IGrow laserhjelm, da jeg for det første fik den anbefalet af min læge og dernæst, har jeg generelt bare hørt meget godt om den. Ser frem til at modtage den og komme i gang med at bruge den. Forhåbentligt virker den godt!
 • * Fedt og særdeles brugbart produkt, der i høj graf vil hjælpe mod ens hårtab. Jeg kan ganske rigtigt begynde, at se ændringer efter kun 3 måneder, så jeg er godt tilfreds!
 • * Det her er uden tvivl en stor investering at foretage, men vælger man at gøre det, så er man også sikker på, at det virker. Andre former for hårvækst produkter, kan sagtens ske ikke at virke, men det her har i hvert fald for mig været en succes!
 • * Jeg blev anbefalet den her af min læge for 7-8 måneder siden og jeg er rigtig glad for at købte den. Den er godt nok ret dyr, men jeg købte den på afbetaling gennem Klarna, så var det ikke så slemt. Den har givet mig gode resultater.
 • * Vi købte den her til min far i 60 års fødseldags og selvom han siger at han ikke så godt kan lide den kan vi alle se at den har hjulpet ham. :)
 • * Jeg har fået meget mere fyldigt hår, efter jeg har brugt den her de sidste 6 måneder. Derudover er der også super god service fra kundeservice hvis jeg engang i mellem har haft nogle spørgsmål. 5 stjerner herfra.
 • * Super nem at benytte og heller ikke særlig tidskrævende. Har haft den her hjelm i 6 måneder nu og kan se tydelige resultater – det er super lækkert!
 • * Efter 9 måneder med IGrow, kan jeg skrive under på, at det er et produkt der virker! Har endelig fået en større og tykkere hår efter en lang periode med hårtab. Har ikke haft nogen som helst bivirkninger eller problemer med produktet, så jeg er da virkelig tilfreds!
 • * Jeg har tidligere brugt en laserkam fra Hairmax som jeg havde købt et andet sted, men da den gik i stykker ville de røvhuller ikke erstatte den. Så jeg gik til Leluna som anbefalede mig den her og den er jeg blevet rigtigt glad for. Kvaliteten af produktet er meget højere, jeg føler resultaterne er bedre og alt i alt har mit købt hos Leluna været meget bedre end hos dem jeg købte hos før.
 • * Et rimeligt dyrt produkt, men det virker faktisk.
*Resultater kan variere fra person til person