emaerket

South Beach lysnende creme til ansigtspigmentering

30ml Creme | Pigmentkorrigerende creme

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Intense Brightening for Faces?

Intense Brightening for Faces anvender en innovativ blanding af ingredienser til at blege huden og give dig en strålende glød. Den består af blide ingredienser, er kendte for deres evne til at bekæmpe tegn på aldring, forurening og mørke pletter, som kan give dig en sund glød. Den indeholder et væld af ingredienser som kan hjælpe med at fastholde fugt og hydrere huden, så du kan få et velnæret og glat look.

Hvordan virker det?

Dens naturlige ingredienser Lakrids- og Melbærrisekstrakt arbejder sammen med den innovative Insta-Brite™ Teknologi for at hjælpe med at lysne og blege udseendet af din hud. Derefter går dens indhold af fugtgivende Sheasmør ind og hjælper med fastholde fugten og fremme hydrering så du kan få hud der både føles og ser fantastisk ud. Til sidst kommer Rosemarinekstrakt som der kendt for sine genoplivende egenskaber og hjælper din hud med at se ung i længere tid.

Anvendelse

Hvis du vil opnå de mest optimale resultater med Intense Brightening for Face, skal du blot følge disse simple instruktioner:

  • Masser en smule creme ind i huden med cirkulære bevægelser af dine fingerspidser
  • Brug det to gange om dagen – en gang om morgenen og en gang om aftenen før du går i seng
  • Undgå overdreven udsættelse for sollys

Ingredienser

Det er den kraftfulde kombination af ingredienser i Instense Brightening for Face der adskiller den fra andre produkter på nutidens marked. Nogle af nøgleingredienser er som følger:

Melbærrisekstrakt
Denne ingrediens bliver ikke kun brugt til at hjælpe med at blege huden, den er også rig på vitaminer som kan hjælpe med at bekæmpe mørke pletter og tegn på aldring.
Lakridsekstrakt
Dette er en essentiel ingrediens der er kendt for sine blegende egenskaber og kan give huden en langtidsvarende glød.
Rosemarinekstrakt
Denne ingrediens har ikke kun antiaging egenskaber, men den kan også hjælpe med at forbedre cirkulationen.
Shea Smør
Denne har til formål at fugte og blidt nære huden og hjælpe med at fastholde fugt.

Herunder finder du den fulde liste af ingredienser i Intense Brightening for Face:

Vand, Glycerin, Zinkoxid, Butyrospermum Parkii Smør, Capryl/Capric Triglycerid, Cetylakohol, Helianthus Annuus Frøolie, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucosid, Tapiokastivelse, Citronsyre, Hibiscus Sabdariffa Blomsterekstrakt, Kalium Sorbat, Rosmarinus Officinalis Bladesktrakter, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra Rodekstrakt, Citrus Limon Skalekstrakt, Arctostaphylos Uva Ursi Bladekstrakt.