Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Instant Teeth Whitening Mundvask 500ml Mundvask | Tandblegende mundskyl

  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

iWhite mundskyl er en naturlig mundskyl, som er specielt udviklet til at kunne give dig hvidere tænder. De naturlige ingredienser i mundskyllen vil effektivt kunne bekæmpe misfarvninger og genskabe dine tænders naturlige hvide farve.

Mundskyllen indeholder desuden Sodium Fluoride, hvilket betyder at den ikke kun bleger dine tænder, men også styrker emaljen.

Ingredienserne er desuden udvalgt for deres sikkerhed for tænderne, hvilket betyder at du ikke behøver bekymre dig om skader på hverken gummerne eller emaljen ved brug af denne mundskyl.

Anvendelse

Før du bruger mundskyllen, bør du ryste den godt, for at sikre dig at ingredienserne bliver aktiveret. Herefter skal du blot skylle din mund med mundskyllen og spytte det ud efter ca. 30 sekunder.

Brug mundskyllen to gange om dagen, lige efter du har børstet tænder.

Ingredienser

Vand, glycerin, natriumhexametaphosphat, PEG-40 hydrogeneret CASTOR-olie, aroma, diazolidinylurinstof, natriumbenzoat, phthalimidoperoxycaporinsyre, Xanthan-gummi, PP-kaliumsorbat, Citronsyre, Natriumfluorid, Kalium-acesulfam, Mononatriumcitrat, PVM / MA-copolymer, CI 74160 C12-15 Pareth-3 Sodium Laureth Sulfat, O-Phenylphenol


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Troede egentlig lidt det var noget snyd men jeg prøvede det alligevel fordi der var et godt tilbud og må sige at det virkede super godt.
  • * Tænkt at man kan få hvidere tænder med en mundskyld haha. Det virker faktisk og jeg er mega glad for at have købt det
*Resultater kan variere fra person til person