emaerket

iWhite Tanblegnings tandpasta

75ml Tandpasta | Blegende tandpasta

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

iWhite Tandpasta er en tandpasta, som er blevet specielt udviklet til at kunne blege tænder sikkert og effektivt. Den indeholder kun naturlige ingredienser, som alle er blevet udvalgt for deres evne til at bekæmpe misfarvede tænder og genskabe tændernes naturlige hvide farve.

Tandpastaen indeholder også ingredienser som i en normal tandpasta, hvilket betyder at du kan bruge den i stedet for den tandpasta du plejer at bruge. Du kan altså få hvidere tænder uden at rigtigt at skulle ændre noget i dine daglige rutiner.

Anvendelse

Brug tandpastaen som du ville bruge din normale tandpasta. Børst dine tænder to gange om dagen, fortrinsvis morgen og aften. Når du børster så husk som altid at børste i cirkulære bevægelser og give hver tand ca. 10-15 sekunders børstning for at få de bedste resultater.

Efter brug, anbefales det at skylde munden i iWhite mundskyl.

Ingredienser

Sorbitol, Vand, Hydratiseret Silica, Cyclodextrin, Dinatriumpyrophosphat, Tetrakaliumpyrophosphat, Natrium Laurylsulfat, Aroma, Citronsyre, Cellulosegummi, Phthalimidoperoxycapronsyre, CI 77891, Natriumfluorid, Natrium Saccharin, Mononatrium Citrat, Limonen