Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Sådan kan K-vitamin fjerne poser under øjnene

De sorte rander og poserne under øjnene er et fænomen mange oplever. Der er dog forskellige årsager til fremkomsten. Typisk er de en indikation på manglende søvn, allergi og dehydrering. Men også alderdom markeres ved poser under øjnene. Netop denne type kan behandles gennem K-vitamin, som blandt andet findes i flere af Skin Doctors Produkterne mod øjencreme.

Hvis du er begyndt at opleve at poserne stille og roligt kommer frem, kan du med fordel begynde at spise måltider, der er rige på K-vitamin og antioxidanter. Dette kan naturligvis også gøres inden poserne opstår, for at undgå fremkomsten. Meningen med disse tilføjelser til dine madvaner, er at antioxidanternes evne til at reparere beskadiget hud, og K-vitaminens evne til at øge blodcirkulationen, samlet set kan fjerne de uønskede poser under øjnene. Spis derfor grøntsager som f.eks. broccoli, spinat og gulerødder.

Supplér eventuelt med K-vitamintilskud eller vitaminpiller, der indeholder denne vitamin. Det optimale daglige indtag, er fastsat til 80mg for en voksen mand og 65mg for en voksen kvinde.

For øget effekt, kan du med fordel gå på jagt efter en creme, der indeholder K-vitamin. Denne skal indeholde mindst 5% K-vitamin. Cremen smøres rundt om øjnene inden sengetid. For en optimal effekt, anbefales det at bruge både K-vitamin og retinol. En creme med K-vitamin påføres hver aften, mens en retinolbaseret creme påføres hver anden aften. Du kan også anskaffe dig en creme, der indeholder både retinol og K-vitamin. En creme er Skin Doctors EyeCircle

Så er der ellers ikke mere tilbage at gøre, end at vogte sig med tålmodighed. Det kan nemlig tage op mod en måned, før der kan ses resultater.