Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Kan mænd bruge en black mask?

Når vi tænker på mænds akne, tænker vi normalt på de røde, modbydelige bumser, der dukker op i de værste tider. Vi tænker normalt ikke på hudorme, som er de irriterende sorte urenheder, der dukker op på dit ansigt, næse, ryg og andre kropsdele. Hudorme er en almindelig type af mænds akne, der normalt rammer mænd med fedtet hud. Mænd har mindst lige så mange hudproblemer som kvinder, men mænd er ofte ikke lige så gode til at gøre noget ved disse problemer.

Hvad er hudorme?

Hudorme er en form for akne. Når dine porer bliver tilstoppede med skidt såsom døde hudceller og olie, dannes der en hul. Hvis dette hul forlader en tilstrækkelig stor åbning til, at der kan komme luft ind, oxideres melanin, hvilket er pigmentet, der giver hud og hår dets farve, i porerne og gør hullet sort.

Det mest almindelige sted at danne hudorme er ved næsen, som har tendens til at være det mest olierede sted i ansigtet.

Hvem kan bruge en black mask?

Alle, som har problemer med hudorme eller uren hud generelt, kan bruge en black mask. Det anbefales dog, at du ikke benytter en black mask på områder, hvor du eventuelt har skæg. Benyt blot din black mask i din T-zone. Hvis du forestiller dig, at du har et T, hvor den vandrette del er din pande og den lodrette del er ned til din hage fra panden, vil dette være, hvad der udgør din T-zone. Benyt ikke din black mask mellem næse og mund.

Hvilken black mask skal jeg benytte?

Der er mange forskellige black masks at vælge mellem på markedet for hudplejeprodukter og det kan derfor være svært at skille de gode produkter fra de dårlige. For at opnå optimale resultater ved benyttelse af en black masks anbefales det, at du benytter Neutriherb Blackhead Removal Mask mod hudorme. Denne black mask giver en dyb rensning af dine porer ved hjælp af de tilsatte ingredienser, herunder blandt andet Aktivt kul, Havreekstrakt og Aloe Vera ekstrakt.

Hvordan benytter jeg en black mask?

Før behandlingen

Før du bruger black mask anbefaler vi, at du forbereder din hud, så maskens effektive ingredienser kan trække så mange urenheder ud af hudoverfladen som muligt for at opnå de bedst mulige resultater. Du kan blandt andet vaske din hud med en ansigtsrens for at sikre, at masken kan trænge ordentligt ind i huden.

I løbet af behandlingen

Klem en mængde af black mask ud på bagsiden af din hånd og massér et tykt, jævnt lag ind i huden. Dette hjælper masken med at arbejde sig dybere ind i porerne, hvilket får de aktive naturlige ingredienser til at have en "magnetisk" effekt på de forskellige bakterier, som derefter trækkes af, når masken fjernes.

Påfør masken i T-zonen (pande, næse og hage), hvor du har pletter, hudorme og tilstoppede porer. Undgå at anvende ansigtsmasken på den sarte hud omkring øjnene, områder med hår og på kinderne, hvis du har normal til tør hud. Lad masken sidde i 25-30 minutter, indtil den er helt tør, og træk den derefter af.

Det anbefales at bruge masken en eller to gange om ugen for at opnå de bedste og mest varige resultater, herunder en renere, friskere og mere strålende hud uden hudorme.

Efter behandlingen

Vær opmærksom på, at visse urenheder kan nå overfladen af huden et par dage efter, at du har brugt masken for første gang. Det er et positivt resultat af rensevirkningen - og det er derfor vigtigt at bruge black mask en eller to gange om ugen for at fjerne nuværende og fremtidige hudorme.

Når du har brugt black mask, skal du bruge fugtighedsgivende ansigtscreme, der passer til din hudtype, for at lukke de rensede porer. Dette mindsker risikoen for genstopning. Anvend Clear Pores Step 3, som er en beskyttende ansigtscreme mod akne.

Andre gode råd til at slippe af med hudorme

For at slippe af med hudorme, har du brug for en effektiv hudplejerutine for at fjerne døde hudceller og andet snavs, der kan fylde dine porer.

Prøv følgende tips til at slippe af med hudorme og styre fedtet hud bedre.

Vask dit ansigt med en ansigtsvask til mænd

Mange mænd kender ikke særligt meget til mænds hudpleje. Mange tror, at de kan slippe af med uren hud ved at benytte sæbe og vand. Dette kunne ikke være længere fra sandheden.

For at forbedre uren hud og hudorme, skal du benytte daglig ansigtsvask til mænd med dermatologist-anbefalede ingredienser. I modsætning til sæbe og vand tørrer en ansigtsvask ikke huden ud, hvilket kan forårsage irritation og endda bidrage til forøgelse af hudorme.

Hav altid dine hudplejeprodukter tæt på dig

Hudorme kan danne hvor som helst, når som helst - når du er hjemme, på arbejde eller på ferie. Bare fordi du er hjemmefra betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med din hudpleje. Sørg derfor altid for at have Neutriherb Blackhead Removal Mask tæt på dig, så du kan bruge den, hvis der opstår nye urenheder.

Eksfolier dit ansigt

Eksfoliering forhindrer hudorme i at opstå ved at trænge dybt ind i porerne for at fjerne snavs og andet snavs. Det anbefales at du benytter TeaTox Body Scrub mod akne, når du eksfolierer dit ansigt.

Anbefalede Produkter