Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

KeraFiber hårfibre til tyndt hår

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er det?

KeraFiber Hårfibre er en hurtig og effektiv måde at give et hår et tykkere og mere voluminøst udseende, med naturlige keratinfibre. KeraFibers opfindsomme design kan ændre måden dit hår ser ud, ved blot et par ryst med bøtten. Bøtten er fyldt med små organiske keratinproteiner, hvilket kan give dig en naturlig og simpel metode til at skjule hårtab.

KeraFiber Hårfibre er tilgængelig i to forskellige størrelser. Den store, 28g, er perfekt til brug derhjemme, mens den lille bøtte passer perfekt i din toilettaske eller håndtaske så du kan bruge den på farten. Disse produkter kan holde i op til 65 dage. Takket være udvalget af 9 forskellige farver, burde du ikke have store problemer med at finde en farve som matcher din hårfarve.

Resultater

KeraFiber Hårfibre kan sætte sig fast på dine tynde hår ved hjælp af statisk elektricitet når du ryster den ud på dit hår – og takket være de omhyggeligt sammensatte farver og 100% naturlige proteiner, kan du komme til at opleve et resultat som ser naturligt og diskret ud. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne dog variere fra person til person. KeraFiber Hårfibre giver fantastiske resultater ved større områder med tyndt hår, samt ved mindre områder – så om du har problemer med store eller små områder, kan dette produkt nok hjælp dig.

*Resultater kan variere fra person til person

Hvad er ingredienserne?

KeraFiber Hårfribre består af naturlige keratin proteiner – de samme proteiner som hår er lavet af – hvilket gør det til et perfekt produkt til at forbedre den smule hår du allerede hår for at få en tykkere, naturligt-udseende hårpragt.

Disse fibre er ladet med statisk elektricitet, hvilket betyder at de blander sig med og binder sig til dit eget hår så du ikke behøver bekymre dig om de falder af. Denne teknik sikrer dig altså at du ikke behøver bekymre om at dine tynde områder bliver udstillet og du kan have luksuriøst hår med masser af selvtillid lige meget hvordan vejret er.

Dette produkt bør bruges sammen med KeraFiber Hårspray, som kan give fibrene ekstra greb hvilket giver ekstra sikkerhed.

At bruge KeraFiber Hårfibre er en simpel proces som kun tager få sekunder før du kan se resultaterne. Start med at vaske og tørre dit hår grundigt. Ryst herefter fibrene ud over de tynde områder. For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi at ryste bøtten i en 45 graders vinkel, ca. 8 centimeter over de tynde områder for at fordele fibrene mest effektivt.

For mænd:

For kvinder:

Sikker at anvende

KeraFiber Hårfibre er lavet af organiske og 100% naturlige keratin proteiner. Resultaterne kan ses næsten med det samme og efter et par ganges brug vil hurtigt vende dig til at dit hår ser tykkere og mere voluminøst ud.* Selvom ingredienserne er 100% naturlige og du dermed ikke burde opleve nogle bivirkninger, anbefaler vi alligevel at læse ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af ingredienserne.

Ingredienserne er som følger: Keratin, cetrimoniumchlorid, silica, DMDM Hydantoin, jernoxider (CI 77.489).


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * De passer rigtigt godt og lækkert med mange forskellige farver.
  • * Virkeligt imponeret over det her. Det er godt nok effektivt.
*Resultater kan variere fra person til person