Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hårpleje

Kom godt i gang med naturlig hårpleje

Når vi taler hårpleje, glemmer vi ofte at fokusere på hovedbunden, som ellers er essentiel for både sundt og stærkt hår samt optimal hårvækst. Hvis du tjekker dine hårplejeprodukter igennem eller ser på det store udvalg af hårprodukter, hvor ofte finder du så ikke produkter til håret uden fokus på hovedbunden? Du kan finde alt fra shampoo, balsam og serum til hårkure og diverse kosttilskud, der skal bidrage til sundt og skinnende hår. Så snart vores hår begynder at se trist ud, blive filtret eller have spaltede spidser, vælger de fleste af os at tage en tur til frisøren for at få en klipning og hårbehandling. Eller som et alternativ at købe dyre hårkure og diverse produkter, som vi selv kan bruge derhjemme..

Men som du nok allerede har gennemskuet, så mangler de fleste at fokusere på hovedbunden i deres dagelige hårplejerutine. Dette på trods af at kløe i hovedbund og hår er forholdsvist almindeligt for de fleste danskere. Faktisk er kløende hovedbund og hår et symptom, du bør reagerer på, da det kan være et tegn på, at din hovedbund har brug for mere fugt eller næringsstoffer.

Derudover kan nogle have problemer med eksem i hovedbunden, som kan komme til udtryk igennem både kløe, irritation, tyndere hår og sår i hovedbunden. Så selvom folk ikke kan se din hovedbund, som de kan se dit hår, er der mange gode grunde til at pleje din hovedbund lige så godt, som du plejer dit hår.

Kløe i hovedbunden kan være et tegn på, at du bør skrue op for plejen af din hovedbund

Vælg de rigtige produkter, hvis du kløende hår eller eksem i hovedbunden

Hvis du oplever kløe i hovedbunden eller tørt hår, kan du med fordel gennemgå dine hårplejeprodukter og dine hårplejerutiner og undersøge, hvad du reelt gør for at pleje din hovedbund. Bruger du for eksempel naturlig hårplejeprodukter, som er milde mod hovedbund og hår, eller bruger du stærkere produkter, som måske endda indeholder kemikalier eller parfumer, der kan udtørre huden og i værste fald bidrage til at forværre eksem i hovedbunden? Tag et kig på din kost – får du de essentielle næringsstoffer til at pleje huden i hovedbunden og dit hår?

Det kan være, du skal genoverveje dine hårplejerutiner og produkter, baseret på hvad du oplever – er din hovedbund tør, irriteret, eller klør den? Eller oplever du eksem? Det behøver ikke være svært eller tidskrævende at tage bedre vare på din hovedbund. Udskift dine nuværende hårplejeprodukter med naturlig hårpleje, sørg for, at du får nok næringsstoffer ved at indtage et kosttilskud særligt designet til at styrke dit hår, f.eks. et kosttilskud med biotin, der bidrager til hårvækst og sundt hår, og sørg selvfølgelig for at få en læges råd og vejledning, hvis du oplever eksem i hovedbunden!

En god hårmaske der ligeledes fugtgiver hovedbunden kan være ideel til at komme kløe eller skæl i hovedbunden til livs

Tag dig af problemerne ved roden med naturlige hårplejeprodukter

Undersøg dit hår og din hovedbund, og gør det ofte! Både hår og hovedbund kan blive påvirket af blandt andet vind og vejr, af hvad du spiser og hvilke hårprodukter du anvender – og hvis du opdager enten tør eller kløende hovedbund tidligt, bliver det nemmere for dig at håndtere hurtigere, og du kan endda forebygge værre hovedbundsproblemer eller hårproblemer ved at være opmærksom på og pleje din hovedbund og hår regelmæssigt. Ligeledes kan det hjælpe med at forebygge hårtab, da en sund og velplejet hovedbund bidrager til normal hårvækst og til sundt og stærkt hår.

Så hvad har du at tabe? Intet – du har til gengæld alt at vinde! Ved at pleje din hovedbund på samme måd,e som du plejer dit hår (eller måske begynde at pleje både hovedbund og dit hår) kan du sikre at dit hår ikke blot trives mere, bliver sundere og stærkere, men du kan også få mere selvtillid og velvære. Dit hår vil tiltrække opmærksomhed og stråle, fordi det er sundt og trives – og samtidigt kan du undgå kløe eller anden irritation af hovedbunden, og hvad end der måtte være værre for dig igennem årets forskellige årstider. Begynd at pleje din hårbund som en del af dine hårplejerutine, og oplev hvordan det kan bidrage til dit hårs sundhed.