Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Konjac Svamp til ansigt

Ansigtssvamp | Renser og eksfolierer

Denne Konjac Sponge renser huden blidt med naturlige ingredienser. Ved brug af denne lækre og naturlige svamp, kan du efterlade din hud eksfolieret, ren og fin. Dens bløde sammensætning er fyldt med eksklusive ingredienser som gør den velegnet til brug på enhver hudtype. Konjac Sponge til ansigtet giver blødere og yngre hud i ansigtet.

  • Kun naturlige ingredienser
  • Rig på protein, jern, zink, kobber, vitamin A, E, D, B1, B6, B12 og C
  • Renser huden i dybden for friskhed og renhed
  • Kan give en mere jævn hudtone i ansigtet
  • Beregnet til området omkring ansigtet og halsen
  • Uden parabener, kemikalier & sulfater
  • Vegansk
  • Vegetarisk

Hvad er Konjac Sponge til ansigtet?

Konjac svampe kan spores helt tilbage til japanske kulturer, hvor den for mere end 1500 år siden blev brugt som et skønhedsprodukt. Værdsat for sine hudplejende egenskaber, er Konjac Sponge til ansigtet på det seneste blev brugt som en dybdegående cleanser uden at skade huden. Denne ansigtsrensende svamp er et blidt produkt som endda kan bruges af en person med den mest følsomme hud. Den originale og eksklusive Konja Sponge til ansigtet indeholder mineralekstrakter som renser i dybden, exfolierer og afgifter din hud for at få en glødende teint.

Den mint grønne Konjac Svamp til ansigtet er særligt velegnet til fedtet hud. Med en base af grønt ler, har en den rensende og afslappende effekt på huden. Dette er effektivt, hvis du lider af uren hud, overproduktion af sebum eller har en smule akne. Renser huden i dybden, for at give huden den pleje den har brug for.

Anvendelse af Konjac Sponge til ansigtet

Denne svamp er super simpel at bruge, du skal blot følge instruktionerne herunder. Rens og læg svampen i blød før du begynder din ansigtsrens rutine. Svampen kan sagtens virke alene, men den kan også bruges sammen med din yndlingsflydende make-up fjerner. Masser blidt dit ansigt i cirkulære bevægelser.

Efter brug bør vandet klemmes ud og svampen renses. Hæng herefter din Konjac Sponge til ansigtet til tørre som du ville med et håndklæde og brug den igen i morgen.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person