emaerket

Kontakt os

Velkommen til dit online skønhedsunivers. Her hos Lé Luna sigter vi altid efter at levere den bedste service mulig og overgå din forventninger til god kundeservice. Hvis du har spørgsmål til vores kundeserviceteam kan du kontakte dem med en af nedenstående muligheder og du vil med glæde hjælpe dig med at løse enhver problemstilling eller spørgsmål du måtte have.

Vores danske kundeservice sidder klar ved telefonerne fra 09-18, mandag til fredag. I dette tidsrum kan du kontakte os på telefon og livechat, ligesom du kan forvente en svartid på maksimum 5 timer på dine e-mails.

Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med lige det spørgsmål du måtte have. Hvad end det omhandler produkter, levering, returnering, betaling eller noget helt andet, vil de altid have et fyldestgørende svar til dig.

Vores flinke kundeservice, sidder klar til at hjælpe dig i hverdagene i tidsrummet 09-18.

Du kan kontakte kundeservice ved at ringe på dette nummer: 78 75 53 30

Hvis du ikke føler dig komfortabel med at ringe til os, eller bare ikke er i omgivelser hvor du kan snakke i telefon, er du altid velkommen til at skrive til vores livechat i tidsrummet 09-18 på hverdage.

Klik blot på knappen herunder for at skrive til vores flinke og hjælpsomme kundeserviceteam.

Åben Livechat

Hvis du hellere vil skrive en mail til os, er du mere end velkommen til at skrive til nedenstående e-mailadresse. Vi stræber efter at svare på alle mails så snart vi ser dem, men nogle gange har vi desværre meget travlt. Du kan dog altid forvente at få et svar, senest 5 arbejdstimer efter du har afsendt din e-mail. Det betyder at en mail som er afsendt kl. 17:55, kan forventes besvaret inden kl. 14:55 dagen efter.

E-mailadresse: kundeservice@leluna.dk

Hvis du ikke lige har adgang til din e-mail eller en telefon, kan du også kontakte os ved at klikke på nedenstående knap. Du vil blive ledt til en kontaktformular, hvor du blot skal udfylde navn, e-mail og emne, samt dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig med en e-mail direkte til din egen e-mailadresse.

Åben Kontaktformular

Hvis du er mere komfortabel med at skrive over Facebook, kan du som noget nyt kontakte os over Facebook Messenger. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen herunder, så vil du blive sendt videre til et chat-vindue på messenger – helt som hvis du bare skrev med en ven/veninde.

Facebook Messenger