Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Korrekt brug af dermaroller

Dermarolleren er en omkostningseffektiv og enkel løsning til bekæmpelse af især strækmærker, rynker og solskader. Både mænd og kvinder oplever problemer med disse hudproblemer, hvilket er et helt normalt fænomen. Strækmærker ses dog mest ofte hos kvinder, men opstår normalt hos mænd grundet en stor muskel- eller vægtforøgelse. Dermarollere kan gøre en stor forskel på uønskede hudproblemer og kan sikre en mere ungdommelig og ensartet hud og er derfor blevet et voldsomt populært redskab til ansigtsbehandling.

Hvordan virker en dermaroller?

En dermaroller indeholder hundredvis af små nåle. Når de er i brug, skaber disse nåle mikroskopiske skader på din hud. Huden begynder derfor at øge kollagen- og elastin produktionen for at kompensere for den skade, som er blevet forvoldt på huden. Dette vil efterlade din hud strammere og kraftigere end den var på forhånd.

Dette gør dermarolleren til en ideel metode til at udfylde fine linjer og rynker og fortykke huden under øjnene, hvilket mindsker udseendet af mørke cirkler og poser. En dermaroller har også stor effekt på andre hudskader såsom strækmærker og hudskader forårsaget af solen. Ydermere er benyttelse af dermarollere også en meget effektiv behandling af akne, ar og misfarvninger, da den trænger så dybt ind i huden. Når dermarolleren benyttes sammen med en serum, øges absorptionen af ingredienser med helt op til 90%.

Mange dermatologer og andre skønhedsklinikker benytter en dermapen eller en elektrisk mikronål for en mere intensiv behandling. Den mere intensive behandling skyldes, at huden punkteres. Disse behandlinger har ofte umiddelbare og dramatiske resultater, men har også bivirkninger som smerte og blødning. De har også en tendens til at være meget dyre.

Heldigvis er dermarolling i hjemmet et meget mere sparsomt og godt alternativ, som stadig sikrer gode resultater ved regelmæssig behandling. Det kræver også en meget lavere smerte tærskel at benytte dermarollere end at blive behandlet ved skønhedsklinikker.

Hvilken dermaroller skal jeg bruge?

Først og fremmest er det vigtigt at købe en dermaroller ved en kvalitetsforhandler. Den næste ting du skal overveje er nålestørrelse. Vi anbefaler på det kraftigste at du benytter en 0,5 millimeters nål, da tykkere nåle har større risiko for at beskadige huden. Dette gælder især på sarte områder omkring øjnene og læberne.

Hvor tit skal jeg bruge min dermaroller?

Hvor tit du skal benytte dermarollere er meget op til dig selv, men for optimale resultater anbefaler vi, at du benytter din dermaroller et par gange om ugen. For nogle kunder er det også muligt at opretholde tilfredsstillende resultater ved benyttelse 1-2 gange om måneden. Benyttelsen afhænger især også af, hvilke hudproblemer du ønsker at bekæmpe. Hvis du har en mange misfarvninger eller fine linjer, skal du måske foretage behandling mere ofte.

Hvordan passer jeg på min dermaroller?

Efter brug skal du rense din dermaroller og derefter opbevare den i æsken, som følger med ved køb. Sørg også for at udskifte din den cirka en gang om måneden, hvis du bruger den flere gange om ugen eller efter omkring 10 til 15 anvendelser. Dette er vigtigt for at sikre, at du fortsat oplever de ønskede resultater.

Sådan skal du benytte en dermaroller

Trin et

Inden du påbegynder behandling, skal du sørge for at vaske dermarolleren grundigt med sæbe og vand for at forhindre, at du påfører bakterier eller andet til din hud.

Trin to

Vask dit ansigt og anbring en serum på din hud. Eksfoliering inden benyttelser af dermarolleren har desuden vist at give bedre resultater.

Trin tre

Kør forsigtigt dermarolleren 4 gange vandret, 4 gange lodret og 4 gange diagonalt over huden. Hvis du ønsker behandling på dine læber, skal samme behandling foretages, men du skal undgå at benytte din dermarolleren på dine øjenlåg og lige under dine øjne. Det anbefales at bruge din dermaroller inden du går i seng, så din hud har god tid til at hele natten over.

Trin fire

Rengør dermarolleren og lad den tørre helt. Opbevares i emballagen, som medfølges mellem anvendelser.

Trin fem

Lad din hud hele i omkring en uge, før du fortsætter behandlingen. Jo mindre nålen er, jo oftere kan du bruge din dermaroller.

Det kan være svært at vide præcis hvilken dermaroller og hvilken serum du skal købe for at opnå de mest optimale resultater. Vi anbefaler at benytte de to nedenstående produkter, som har fået særdeles gode tilbagemeldinger fra de danske forbrugere.

Anbefalede Produkter