emaerket

Kropspleje

Juster din søgning

Juster din søgning

Kategori
Anti-Cellulite (5) Bad & Brus (4) Cremer, Lotions & Olier (16) Deodoranter (1) Hårfjerning (9) Scrubs & Eksfoliering (5) Selvbruner (3) Solbeskyttelse (2) Strækmærker (3)
Mærker
Stjerner
 
Hos Lé Luna ved vi hvor vigtigt det er at passe på dig selv og i vores udvalg af kropspleje produkter vil du kunne finde et væld af produkter til at passe på dig selv. Vi har produkter som kan hjælpe med alt fra appelsinhud og strækmærker til hudtone og -kulør. Tag dig af hele din krop med vores udvalg af innovative kropspleje produkter.
Hos Lé Luna ved vi hvor vigtigt det er at passe på dig selv og i vores udvalg af kropspleje produkter vil du kunne finde et væld af produkter til at passe på dig selv. Vi har produkter som kan hjælpe med alt fra appelsinhud og strækmærker til hudtone og -kulør. Tag dig af hele din krop med vores udvalg af innovative kropspleje produkter.
Vis som
Sorter efter

Gode råd til god kropspleje

Både mænd og kvinder har brug for en god daglig kropspleje med hjælp fra effektive kropsplejeprodukter. For at gøre huden klar til at optage næring fra dine kropsplejeprodukterne, skal du fjerne de døde hudceller. Brug f.eks. en skrubbehandske i badet sammen med en badegelé. Det fjerner effektivt de døde hudceller, og sætter samtidig gang i blodomløbet, så du får renset affaldsstoffer og andre uønskede elementer væk fra huden. Skrub i store cirklende bevægelser på låret og kroppen nedefra og op imod brystet. På overarmen skrubber du nedefra albuen og op kroppen. Til ryggen kan du bruge en hampstrop. Du kan også bruge en bodyscrub til hele kroppen hvilket er perfelt før du tilfører huden andre kropsplejeprodukter Efter en skrubbetur er huden klar til at optage næring. Brug en god og nærende bodylotion, der tilfører huden fugt og pleje, ellers vil huden blive stram og irriteret.

Vand, frugter og motion er også med til at holde huden ren og sund. Holder du dig til disse tre ting, så er du godt på vej imod en forebyggelse. Uren hud kan netop også opstå pga. mangel på både vand og motion, så husk at holde gang i disse to ting, hvis du vil forebygge uren hud.

Godt at vide - Kropspleje mand

Der er mange muligheder for at kropspleje til mænd, så det er vigtigt du undersøger hvilke kropsplejeprodukter der passer til dig og din hud. Mænds pleje af kroppen er anderledes end kvinders, da mænds hud er 2 mm og 24% tykkere end kvinders, hvilket betyder at mænds hud indeholder mere collagen, som giver mere fasthed. Det er vigtigt at mænd også bruger den rigtigt kropspleje med effektive kropsplejeprodukter.

Brug en eksfoliering til at fjerne de døde hudceller. Når du bruger dette produkt rengør det porerne i dybden og minimerer dermed både tørhed og forekomsten af akne og urenheder.

Det er vigtigt at bruge en ansigtscreme, der beskytter din hud mod skidt, snavs og forurening, som huden udsættes for dagligt. Ansigtscremer af god kvalitet holder huden sund, blød og mindsker de små synlige tegn på ældning.

Nyttigt information - Kropspleje kvinder

Fibrene i kvindens bindevæv løber næsten parallelt, hvor vævet i mandens hud løber på kryds og tværs og derfor er mere stabilt. Gode kropsplejeprodukter til kvinder, er afgørende for at opnå en smuk hud og velvære. Vælg en dagcreme, der foruden fugt og beskyttelse giver huden ekstra energi. En effektiv pleje af din hud forebygger uren hud og gør den blød og smidig.

For at opnå den optimale kropspleje til kvinder, er det vigtigt at den creme du bruger indeholder UV beskyttelse, speciel som sommeren hvor solen er stærk. Det vil typisk være efter en solferie og i vintersæsonen. Serum er koncentreret pleje og anvendes under dag- og/eller natcremen.

Husk at når du barberer ben, arme eller bikini linjen, fjerner du et naturligt lag beskyttende. De er derfor meget vigtigt at tilføre huden fugt bagefter, ved at bruge god kropspleje til kvinder, der hjælper med at opbygge en sund og lækker hud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev