emaerket

South Beach SPF 15 Læbepomade

Balsam | Læbepomade

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er South Beach Læbepomade?

Der er ikke noget værre end at skulle påføre ineffektive læbepomader – det er spild af penge! Efter flere års forskning i de fineste naturlig ingredienser, har South Beach skabt en ny og innovativ læbepomade der er designet til at hjælpe med at hydrere og nære læberne. Den kommer i en kompakt og smart rulle der gør den ideel til at tage med når du er på farten. Glem alt om skrappe kemikalier som findes i andre produkter og vend dig til en blid løsning til dine læber. Den kan hjælpe med at give dine læber et uimodståeligt look. Som en ekstra bonus, giver den også dine læber beskyttelse fra skrappe UVA og UVB stråler.

Hvordan virker det?

Den virker ved at sammensætte flere testede ingredienser i et og samme produkt. Octinoxate kan hjælpe med at beskytte dine læber fra skadelige UV-stråler. Den anvender de velkendte fugtgivende kvaliteter fra Bivoks, Aloe Vera og Sheasmør og kombinerer dem i en pomade der hjælper med at hydrere og nære dine læber. Den udnytter også kokosolie til at hjælpe med at fastlåse fugt og holde din læber blødere i længere tid.

Anvendelse

For at opnå de bedste resultater med din nye South Beach Læbepomade, skal du blot følge disse simple instruktioner:

  • Sørg for at dine læber er tørre og fri for produkter
  • Påfør pomaden generøst på din læber og brug dine læber til at sprede pomaden, så du sikrer dig at den bliver fordelt ordentligt
  • Påfør før udsættelse for sol for at beskytte fra UV stråler
  • Påfør igen når det er nødvendigt

Ingredienser

Succesen bag South Beach Læbepomade skyldes dens individuelt udvalgte ingredienser. Nogle af de ingredienser som fører an i den fugtgivende proces er:

Aloe Vera Ekstrakt
Det er velkendt for dens revitaliserende og dulmende egenskaber. Det kan hjælpe meget med at fastholde fugten i læberne.
Bivoks
Kendt for sin succes i fugtgivende produkter, kan bivoks hjælpe med at nære og dulme dine læber.
Shea Smør
Et fedtstof som er blevet udvundet fra nøden af det afrikanske sheatræ, hvis smør er kendt for dens sunde egenskaber, men kan også hjælpe med at reducere tegnene på tørre og sensitive læber.
Kokosolie
Kokosolie er kendt for at kunne hjælpe med at hydrere og fugte huden, så dine læber kan få et blot og sundt udseende.

Herunder findes den fulde liste af ingredienser i South Beach Læbepomade:

Octinoxate 6%, Oxybenzon 3%, Aloe Vera Ekstrakt, Bivoks, Butylated Hydroxytoluen, Castorolie, Kokosolie, Mineralolie, Ozokerite, Sheasmør, Natriumsaccharin, E-Vitamin Acetat