Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Laserbehandlinger vs. HPL-behandlinger

Hidtil har der været en kamp på markedet for hårfjerning, som har stået mellem Laserbehandlinger og IPL (Intense Pulsed Light). Nu har Silk’n dog udviklet HPL (Home Pulsed Light), som er IPL til brug i hjemmet. HPL bruges teknologien fra IPL, og tillader brugeren at tage de kliniske behandlinger med ind i hjemmet.

Både laser, IPL og HPL fungerer ved, at et kraftigt lys skyder mod hudens overflade. Gennem selektiv fototermolyse slår lysene hårene ihjel, uden at skade den omkringliggende hud. Alle teknologierne kan ligeledes benyttes af både mænd og kvinder.

I de kommende afsnit, vil vi forklare hvorfor HPL alligevel er de andre teknologier overlegen.

Sikkerheden ved HPL

En af de største fordele ved HPL, er at det er sikkert at bruge. Dette skyldes, at HPL indeholder en hudsensor, som sikrer at du undgår brændemærker. Desuden er der en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at maskinen kun kan skyde lysimpulser, når maskinen rører ved huden. På den måde undgår du øjenskader og andre uheld.

Bølgelængde

Grundet det brede lysspektrum i HPL-teknologien, kan denne metode fungere på næsten alle hårfarver, mens en laserbehandling kun fungerer på enkelte hårfarver. Hvis du vælger en professionel behandling, vil der blive brugt forskellige lasere, for at kunne matche din hårfarve, mens en HPL-behandling, som nævnt, matcher næsten alle farver.

For at understrege dette yderligere, kan du forestille dig at bølgelængden svarer til radiokanaler. Ved en laserbehandling har du kun én radiokanal, mens du ved en HPL-behandling kan stille ind på utallige kanaler, specielt designet til dig. Altså kanaler der passer til dit personlige behov. HPL har desuden et lavt energiniveau, mens den har et højt energiniveau i sit klimaks. En laserbehandling har derimod et højt energiniveau hele behandlingen igennem, hvilket gør risikoen for brandsår større, og desuden kræver at man køler huden med gelé efterfølgende.

Område og behandlingstid

En stor fordel ved HPL-behandlinger, er at de dækker et stort område pr. Lysimpuls. Med et behandlingsareal på om til 6 kvadratcentimeter og en høj repititionsrate, kan du behandle dine ben på 25 minutter. Ved en laserbehandling, er repititionsraten meget lavere, og behandlingsarealet er markant mindre, med et område på op til 1 kvadratcentimeter pr. Lysimpuls.

Smerter

Da en HPL-behandling foregår ved et lavt energiniveau, er smerterne forbundet med en sådan behandling også minimale. Faktisk er det langt de færreste der overhovedet oplever smerter i forbindelse med behandlingen, og de som gør, oplever det som en smerte svarende til et smæld med en elastik. Derfor er en laserbehandling selvsagt mere smertefuld, da energiniveauet i en sådan behandling er højere. En HPL-behandling opnår altså de samme resultater som en laserbehandling, men sikkerheden er højere.

Anskaffelse af HPL-behandlingsmaskine

Hvis du gennem denne artikel har givet dig en øget interesse i HPL-behandlinger, og måske endda ønsker at købe en selv, kan dette gøres. Vi hos LeLuna.dk anbefaler maskinen, Silk’n Glide Xpress 300.000, som du finder her. Prismæssigt befinder denne sig i midten, med maskiner til både højere og lavere priser. Den er produceret af det anerkendte mærke Silk’n, som er blandt verdens førende indenfor HPL-behandlinger. Husk desuden at LeLuna.dk er en e-mærket webshop, hvorfor du trygt kan handle hos os.