Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Lash XLR8 Serum 9ml Serum | Øjenvippe og bryn serum


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Lash XLR8™ Serum til vipper og bryn?

Lash XLR8™ Serum til vipper og bryn er et naturligt naturlig serum til at styrke udseendet af dine øjenvipper, uden duft og parabener. Det er vigtigt at huske på, at tab af øjenvipperne fremkommer for stort set alle - hvad end det er igennem brug af mascara eller en simpel mangel på proteiner, mineraler og vitaminer, så er tab af øjenvipper næsten uundgåeligt. Med Lash XLR8™ Serum til vipper og bryn kan du få hjælp til at modvirke dette, og hjælpe med at give dig smukkere og fyldigere øjenvipper igennem de nødvendige proteiner og ingredienser, som dette serum indeholder.

Hvad gør ingredienserne?

Lash XLR8™ Serum til vipper og bryn indeholder en unik sammensætning af 6 aktive ingredienser som, sammen med de resterende ingredienser, kan hjælpe med at give dig ungdommelige og smukke vipper og bryn. Fordelene ved de 6 indeholdte ingredienser, er nøje udvalgt for at kunne hjælpe med at øge volumen og det naturlige og smukke udseende.

Citronsyre
Hjælper til at nære vipperne og dermed give længere og mere fyldige vipper

VP/VA Copolymer
Denne ingrediens danner en form for film over øjenvipperne som gør at de bedre kan holde fast på fugt

Panthenol
Hjælper med at give næring til vipperne hvilket kan forbedre det samlede udseende af vipper.

Carbomer
Baseret på akrylliske aminosyrer kan Carbomer hjælpe med at fastholde effekten af serummet.

Glycerin
Hjælper hårene på dine vipper og bryn med at vokse, blive længere og fyldigere.

Sodium Hydroxid
En vigtigt komponent som kan hjælpe med at udjævne pH-balancen i vipperne.

Er det sikkert at bruge Lash XLR8™ Serum til vipper og bryn?

Det korte svar er: Ja, Lash XLR8™ Serum til vipper og bryn er sikkert at anvende. Dens naturlige ingredienser er venlige mod selv sarte vipper, og folk, som benytter kontaktlinser. Du kan endda benytte traditionel make-up ovenpå dette serum, når det er tørret ind tilstrækkeligt. De naturlige ingredienser er hvad gør produktet så pålideligt og unikt.

Hvordan bruges Lash XLR8™ Serum til vipper og bryn?

Påfør serumet på øjenvipperne 2 gange dagligt - en gang om morgenen og en gang om aftenen.

  • Øjenvipper: Rens og tør området omkring øjnene. Brug børsten for at påføre serumet til de øverste øjenvipper, startende fra det inderste hjørne af øjet til det yderste hjørne. Gør herefter det samme for de nederste. Undgå at komme i direkte kontakt med øjet.
  • Øjenbryn: Rens og tør dine øjenbryn. Påfør herefter serummet direkte på øjenbrynene. Det anbefales at du fortsætter med at bruge Lash XLR8™ Serum til vipper og bryn for at opretholde udseendet og tilstanden af dine øjenbryn. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne dog variere fra person til person.

Sådan virker serummet

Udformningen af børsten, som minder lidt om børsten til en flydende eyeliner, gør det let og simpelt at påføre meget præcist. Det er vigtigt at huden er ren, altså fri for makeup og eventuelle olie rester fra makeupfjerner. Det samme gælder hvis du bruger serummet til dine bryn.

Derefter skal produktet påføres nøjagtigt hvor huden møder vippernes rødder, som du ville gøre det med eyeliner. Serummet absorberes hurtigt ind i huden, og du kan derefter tage ansigtscreme eller makeup på, uden bekymring for serummets virkning. Når du påfører serummet på dine bryn, skal du blot sørge for at ramme hårrødderne af dine øjenbryn.

Ingredienserne i serummet gennemtrænger huden, og påvirker vippernes rødder. Hårsækkene vil blive sunde og velnærede ved brug af serummet, og producere kraftige og utroligt langt øjenvipper over kort tid.

Lash XLR8 arbejder ikke blot for at gøre vipper og bryn kraftigere og længere, men gør også hårene mørkere, og forhindrer hårene i at falde ud eller knække.

Ingredienserne

Den fulde ingrediensliste i Lash XLR8™ Serum til vipper og bryn er som følger: Aqua, VP / VA Copolymer, panthenol, Polysorbat, Carbomer, Glycerin, Sorbitol, natriumhydroxid, Phenoxyethanol, Sodium hydroxymethylglycinat, Lecithin, dinatrium EDTA, Fingertang (Alger) Extract, Pelvetia Canaliculata (Alger) ekstrakt, Hydrolyseret Keratin, Panicum Maliaceum ( Millet) Extract, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, glycerylcaprylat, citronsyre


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
3 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Man kan allerede se resultat
  • * Fik denne i fødselsdagsgave af min datter og jeg den virker super godt. Vil godt anbefale den til andre.
  • * Selvom produktbeskrivelsen sagde 60 dage gik der kun 30 dage så var mine øjenbryn smukke og undgommelige igen
*Resultater kan variere fra person til person