Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Levering

Levering

Lé Luna er en premium online skønhedsbutik - og vi ved, hvor meget det betyder at få dine skønhedsprodukter leveret i god tid og uden problemer! Siden vores første levering gik ud i 2009, har vi lagt stor vægt på at få dine pakker leveret sikkert, korrekt og til tiden. For den ultimative bekvemmelighed tilbyder vi dig et bredt udvalg af leveringsmuligheder. Dette inkluderer levering næste dag, hvis du har gennemført din ordre inden kl. 13 på arbejdsdage.

Vi arbejder sammen med velrenommerede firmaer som, DPD og UPS, for at være helt sikker på at du får de bedste produkter på den bedste måde! Hver ordre inkluderer en gratis afsendelses-SMS og email notifikation, så du altid er opdateret. For internationale leveringer, samarbejder vi med lokale kurerer, så du kan se og føle dig fantastisk, uanset hvor du er i verden!

Bemærk: Alle pakker til Danmark sendes fra vores lager i EU. Ordre fra Færøerne, Grønland og Norge sendes fra vores lager i England, og derfor kan der forekomme toldgebyrer på forsendelsen. Vi anbefaler, at du tager kontakt til de lokale toldmyndigheder for at høre nærmere om beløbsgrænser for import af produkter, da det i visse tilfælde kan være muligt ikke at skulle betale toldgebyr.

Der er mange forskellige leveringsmuligheder til rådighed, så du kan vælge den der passer bedst til dig! Den forventede dato regnes fra, når vi sender den, hvilket er samme dag for ordrer, der er placeret inden kl. 17 på hverdage og den næste hverdag, hvis ordren bliver placeret efter kl.17, en weekend eller på helligdage. Når du foretager din bestilling, angives den forventede leveringstid, uanset om du vælger, UPS eller en lokal service.

Hvis den forventede leveringsdato er passeret, og der ikke er tegn på din ordre, skal du bruge tracking nummeret for at kontrollere hvor langt den er. Hvis dette ikke svarer på dine spørgsmål, og du stadig har bekymringer, så kontakt os endelig. Vores kundeservice team hjælper gerne. Besøg vores Kontakt os side for detaljer.

Det kommer an på hvilken leveringsmetode, du har valgt. Hvis du har valgt Hjemmelevering, behøver du ikke at være hjemme. Her vil postbuddet blot efterlade pakken et sikkert sted, og hvis dette ikke er muligt, vil der blive efterladt en seddel. Hvis du har valgt UPS, kræver det en underskrift ved levering af pakken. Du kan derfor bruge tracking nummeret, så du kan forsøge at være hjemme når pakken leveres. Hvis du ikke kan være hjemme til at modtage din ordre, efterlader de et kort, med oplysninger om, hvornår de forsøger igen. Alternativt kan du bruge telefonnummeret på kortet til at arrangere en mere passende dag og klokkeslæt.

Selve pakken vil variere afhængigt af størrelse, indhold og den valgte leveringsmetode. Vi sørger for at give hvert produkt tilstrækkelig beskyttelse, hvor det er nødvendigt, og det kommer i ren, diskret, umærket emballage.

Ja, du kan få din pakke leveret overalt, om det er en vens hus eller på kontoret.

Alle vores danske og langt de fleste af vores internationale leveringsmetoder indeholder sporingsmetoder. Hvis du allerede har bestilt hos os, skal du bruge nedenstående formular med dit tracking nummer.


Venligst indtast dit 13 cifret sporingsnummer: