Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Skin Repairing & Clarifying Serum 40ml Serum


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Anti Age Serum?

Makari Anti Age Serum er et serum hvis mål er at hjælp på små områder med mørke pletter, misfarvning eller pigmentpletter på huden. Dette produkt bruger kun 100% naturlige ingredienser til at hjælpe ramte områder, hvilket kan give en langvarende beskyttelse og hjælpe med at reducere muligheden for fremtidige udbrud.

Hvordan virker det?

Makari Anti Age Serum bruger en blanding af naturlige ingredienser som hver i sær er blevet specielt udvalg for deres evne til at hjælpe med at reparere hudens overfalde, rense huden i dybden og hjælpe med at give en langvarig beskyttelse. Ingredienserne arbejder både under og over hudens overflade for at genoprette essentiel fugt hvilket kan hjælpe dig med at få en langvarende yngre og blødere hud.*

Hvornår kan jeg begynde at se resultater?

Som med de fleste naturlige hudplejeprodukter kan resultaterne variere fra person til person, mange af vores kunder har dog fortalt om at de har oplevet betydelige resultater. Hvis ikke du er begyndt at se resultater indenfor 2-3 måneder, betyder det sansynligvis at dette serum ikke virker på din hud. Sørg for at du følger vejledningen for brug for at opnå det bedst mulige resultater. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne dog variere fra person til person.

Hvordan bruger jeg Makari Anti Age Serum?

Makari Anti Age Serum er rigtig simpel at anvende og tager kun få sekunder at påføre. Du spreder simpelthen bare en smule af serummet på det område du ønsker at behandle hver dag.

Ingredienserne

Ingredienserne i Makari Anti Age Serum er som følger: Vand, Grape Extract, propylenglycol, glykolsyre, Hydroxyethylcellulose, hvedekim protein, Corn Uddrag, Acrylater Copolymerer, Mulberry Root Extract, hydrolyseret sojaprotein, mimoser tenuiflora ekstrakt, carrageenan ekstrakt, Locust Bean Extract, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, methylparaben, dinatrium EDTA, Fragrance og ascorbinsyre.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Makari Anti Age Serum er lavet af 100% naturlige ingredienser så du burde ikke opleve nogle uønskede bivirkninger – vi anbefaler dog altid at læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af ingredienserne. Det skal desuden undgås at indtage produktet oralt eller komme i kontakt med øjnene. Hvis det skulle ske at det kommer i kontakt med øjnene, bør du med det samme vaske området med varmt vand.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Føler mig meget yngre efter jeg har brugt den her. Mine rynker er meget mindre synlige.
  • * God serum til huden????????????
*Resultater kan variere fra person til person