Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Clarifying Exfoliating Antiseptic Sæbe 200g Sæbe | Eksfolierende sæbe


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe?

Denne sæbe er ikke som så mange andre normale sæber som kan blive brugt til at rense træt og beskidt hud. Ikke nok med at den har evnen til at vaske skidt væk, så hjælper den også med at reducere trætte og døde hudceller for at hjælpe med at give et friskere udseende. Ved at fjerne overskydende olier og skidt fra hudens overflade kan den hjælpe med at fremme væksten af nye hudceller som kan give et friskere og mere glødende udseende.

Hvordan virker sæben?

Makari Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe indeholder simple men effektive naturlige ingredienser som indeholder effektive egenskaber til at hjælpe med at rense og vaske urenheder væk. Den frugtlige inkludering af abrikos frø kan arbejde mod at lysner og blødgøre døde hudceller for at hjælpe med at give en blødere og sundere hud. Andre omhyggeligt udvalgte ingredienser arbejder for at hjælpe med at rense og genoplive huden.

Sådan bruges den

Makary Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe er meget nem og simpel at bruge og kan hurtigt integreres i enhver skønhedsrutine. Brug den dagligt på hele din krop mens du er i bad for at opnå de bedste resultater.

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Normalt oplever størstedelen af vores kunder at kunne se resultater inden for få ugers brug af Makari Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe dagligt og regelmæssigt. Som altid er det vigtigt at som med så mange andre naturlige hudplejeprodukter kan resultaterne variere fra person til person. Det anbefales at for at opnå optimale resultater skal sæben bruges dagligt.

Naturligt og uden bivirkninger

Eftersom Makari Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe er lavet fra fuldstændig naturlige ingredienser burde du ikke opleve nogle uønskede symptomer i forbindelse med at du bruger den.
Vi anbefaler dog alligevel at du burde tjekke ingredienslisten herunder, for at undgå allergiske reaktioner over for nogle af de naturlige ingredienser.

Ingredienserne

Ingredienserne i Makari Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe er som følger: Citronsyre, vand, Fragrance, Glycerin, tetranatriumethylendiamintetraacetat EDTA, Prunus Armenica Extract, Triclosan, Mulberry ekstrakt, natriumchlorid, natriumhydroxid, Natrium palmate og Natrium Kernelate


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Kan godt anbefale den her sæbe.
  • * En god sæbe som jeg er meget glad for at jeg har købt.
*Resultater kan variere fra person til person