emaerket

Makari

 Makari er et luksuriøst, kvalitetshudpleje brand som bruger naturlige ingredienser der alle er specielt udvalgt for deres evne til at fremme sund hud og udstråling. Med disse produkter kan du føle dig smuk i din hud, se godt ud og være sikker på at alle produkterne er uden skadelige kemikalier som hydroquinon.

Historien om Makari

Makari

Når man snakker om schweizisk kvalitet tænker man ofte på ure og chokolade, men man må ikke glemme kosmetologien. Produkterne fra Makari er udviklet, testet og produceret i Schweiz, men betydningen af ordet har en mere eksotisk oprindelse. Ordet ”Makari” er et oldgammelt ord fra det østafrikanske stammesprog Swahili og betyder ”skønhed”. Derfor er det kun naturligt at deres produkter hovedsageligt fokuserer på at bringe skønheden frem i dig.
Kendt for kvaliteten af deres produkter og effektive design til at bekæmpe alle former for hudproblemer, er mærket at finde over hele verden. Deres produkter kan findes i mere end 50 lande fordelt over Europa, Afrika, Amerika og Asien, hvoraf de har været markedsledere i de første to i mere end 10 år.*

Makaris mission

Målet med brandet er at hjælpe mennesker hver dag. De forskellige produkter indeholder ingen skadelige ingredienser som kan være skade din hud såsom Kojicsyre og kviksølv. Brandets succes bunder i:

  • Brugen af naturlige ingredienser og respekt for sund hud
  • Ekspertise på over 20 år inden for kosmetologisektoren
  • Et specifikt svar til alle dine individuelle behov

Produktionen af Makari produkterne

Først når råvarerne har bestået en lang række strikse laboratorieundersøgelser bliver de godkendt til brug i produktionen. Disse råvarer, som inkluderer kaviar i en stor del af produkterne, bliver omhyggeligt vejet og blandet i en enkelt forberedelsesprocedure. Under produktionen undergår alle blandingerne stadig nye tests, sammenligninger og regulære analyser. Derfor er det sikkert at hele produktionen lever op til de eksklusive kvalitetskrav når de forlader laboratorierne.
Producenterne af brandets produkter har opdaget at de kan inkludere nogle længe glemte ingredienser som var vist sig at arbejde effektivt til at lysne, blødgøre og fugte huden.

Makari, en prestigefyldt kosmetikproducent

Fabrikken som producerer high-end produkterne fra Makari, ligger i Aigle i Schweiz, hvor den blev bygget i 1992. Fabrikken er meget anerkendt og tillægger sin succes deres tre schweiziske karakteristika:

  • En uforlignelig kvalitet
  • En mangeårig passion for kosmetik
  • Et exceptionelt håndværk

Hvad er Makari produkterne?

Med over 20 års erfaring og ekspertise inden for hudpleje tilbyder Makari de Suisse et stort udvalg af premium produkter som kan hjælpe alle hudtyper. Produktlinjen overholder altid de højeste krav og alle aktive ingredienser er udvalgt fra de bedste råvarer inden for nutidens kosmetologi, hvilket gør produkterne egnede til alt fra voksne til børn. Brandet målretter sig specifikt mod problemer som pigmentpletter men også overproduktion af melanin.*

Hvad er de aktive ingredienser i Makari produkterne?

Conditioner Kaviar
Makari indarbejder kaviar i produktionen af nogle af deres kosmetikprodukter for at give optimal hydrering til huden. Naturlig rig på aminosyrer og essentielle fedtsyrer er kaviar en fantastisk energigivende og revitaliserende ingrediens.

Naturlige Produkter
Der anvendes kun naturlige produkter som er godtgørende og respektfulde over for din hud. Brandet bruger forskellige varianter af planter, essentielle olier og vegetabilske olier for at give dig kvalitetspleje.

Organiclarin
Organiclarin kommer fra rødderne fra den hvide morbær som vokser i Asien. Det er denne ingrediens som hjælper til at reducere produktionen af melanin på en naturlig måde.

Hvad er Makari Extreme linjen?

Extreme linjen har 5 lysnende hudprodukter. Deres produkter er baseret på naturlige sammensætninger som giver optimal effekt. Den vegetabilske olie fra Argan er kendt for dens fugtgivende egenskaber. Den er din huds bedste ven da den fugter og nærer huden. Den vegetabilske olie fra gulerod giver dig en frisk og glødende teint og forøger regenerering i epidermislageret.*

Hvad er Makari Exclusive linjen?

Exclusive linjen viser for alvor kvaliteten af Makari ekspertisen fra Schweiz. Eksklusive lysnende produkter som indeholder Organiclarin, som er den hovedsageligt aktive ingrediens i produkterne. Blandet med omhyggeligt udvalgte naturlige ingredienser såsom kaviar og aloe vera, giver orgnaiclarinen din hud er fantastisk udstråling. Din teint bliver klarere og du får en glødende hud.*