Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Deep Cleansing Lotion 140ml Lotion | Rensende bodylotion


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Deep Cleansing Lotion?

Denne rensende lotion er en naturlig og let lotion som kan hjælpe med at tage sig af din hud. Den består af 100% naturlige ingredienser som er blevet specifikt udvalgt for deres hydrerende egenskaber og evner til at bekæmpe bakterier uden at efterlade olieagtige rester. Til hud som er belastet af urenheder, kan denne silkeagtige lotion give en unik løsning til at hjælpe med at lindre huden og give en forfriskende og glat tekstur.

Hvordan virker Makari Deep Cleansing Lotion?

Producenten bag Makari Deep Cleansing Lotion havde stor fokus på hvor delikat og kompleks vores hud er og de brugte derfor kun ingredienser af højeste kvalitet da de lavede dette produkt for at hjælpe med at forbedre udseendet af huden. Denne dybdegående rensende lotion bruger botaniske olier og en beriget vitamin formular med antiseptiske kvaliteter til at hjælpe med at genoprette fugt balancen for at fremme en forbedret hudtone. Lotionens formular er mest ideel til dem som har tendens til fedtet hud.

Hvordan bruger jeg den?

Makari Deep Cleansing Lotion er rigtig nem at bruge da den kun tager få øjeblikke af din tid. Du skal blot påføre en lille smule af lotionen på fugtet hud og derefter skylle væk med vand. For at opnå det mest optimale resultater, anbefaler vi at anvende dette produkt sammen med Makary Body Beautifying Milk.

Hvornår kan jeg begynde at se resultater?

Mange af vores kunder har allerede set forbedringer og resultater inden for de første få ugers brug af Makari Deep Cleansing Lotion. Det er vigtigt at have med i overvejelserne at med naturlige formularer såsom denne antiseptiske lotion kan den tid det tager at opnå det ønskede resultat variere fra person til person. Hurtigere eller langsomme resultater er tit baseret på din hudtype og hvilken tilstand din hud er i når du starter. For de mest optimale resultater, anbefaler vi at du følger de anbefalede brugsanvisninger.

Hvad er ingredienserne?

Denne lotion indeholder ingredienserne som følger: Vand, Hærdet ethylhexylpalmitat, Cetearylalkohol, Glycerylstearat, jordnøddeolie, Stearinsyre, Ceteareth-6, acrylater, propylenglycol, Glycolsyre, Birkebark ekstrakt, iodopropynylbutylcarbamat, Hydroxyethylcellulose, duft, DMDM Hydantoin, phenoxyethanol, methylparaben, Dinatrium EDTA, salicylsyre, citronsyre, Burreekstrakt

Naturlig og uden bivirkninger

Eftersom Makari Deep Cleansing Lotion er lavet med en blanding af naturlige ingredienser, behøver du ikke bekymre dig om uønskede bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel altid at læse ingredienslisten igennem inden brug for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af ingredienserne. Undgå desuden altid kontakt med øjnene og lad være med at indtage produktet. Skulle det komme i kontakt med øjnene bør du blot vaske området med varmt vand.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * En virkelig dejlig lotion
  • * En virkelig dejlig lotion som jeg klart kan anbefale til andre som gerne vil passe godt på deres hud.
*Resultater kan variere fra person til person