Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Exclusive Lotion 500ml Lotion | Pigmentkorrigerende creme


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Exclusive Body Lotion?

Der er massere af lotions til dit ansigt, men denne lotion er specielt udviklet til at hjælpe med at formindske synligheden af mørke pletter og ar. Den kan dermed hjælpe huden på din krop med en ungdommelig udstråling og glød. Brugen af organiclarine og andre naturlige planteekstrakter i Makari Exclusive Body Lotion gør at den kan hjælpe med at bekæmpe problemer med hyperpigmenteringer.

Sådan bruges Makari Exclusive Body Lotion

Det er super nemt at bruge denne body lotion. Du skal blot følge disse simple anvisninger for at opnå de bedste resultater:

Påfør en lille smule af Makari Exclusive Body Lotion på det ønskede område af kroppen.

Smør den blidt ind i huden i cirkulære bevægelser.

Den bør maksimalt bruges tre gange om ugen

Naturlig og uden kendte bivirkninger

Din hud er kroppens største organ og den er derfor ikke noget man bør lege med. Af denne årsag er Makari Exclusive Body Lotion lavet med en sammensætning af naturlige ingredienser så du ikke bør opleve nogle uønskede bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel at du lige læser ingredienslisten igennem inden du bruger den for at sikre dig at der ikke er nogle ingredienser du kunne være allergisk over for.

Ingredienslisten for denne lotion er som følger: Aqua (Vand), Glyceryl Stearate, isopropylmyristat, Glycerin, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, sorbitanstearat, Mineral Oil, Dimethicone, Carbomer, Organiclarine, Citrus limonum, lakrids ( Glycyrrhiza Glabra) Extract, gulerod (Daucus Catota Sativa) olie, retinylpalmitat, Allantoin, Lanolin Oil, Benzyl Alcohol, hydroxyethylcellulose, Panthenol, Mulberry (Morus Alba) Root Extract, citronsyre, natrium laktat, Parfum (Fragrance), ascorbinsyre , natriumlaurylsulfat, natriumhydroxid, natriummetabisulfit Di-natrium-EDTA, methylparaben, Arbutin, propylparaben, et-Isomethyl ionon, Benzyle Alkohol, Benzyl salicylat, citronellol, coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Tror normalt ikke meget på produkter når de er lavet på naturlige ingredienser. Men den her virkede faktisk godt og jeg har lige købt en mere!
  • * En meget lækker lotion. Den har givet mig en meget flot tone.
*Resultater kan variere fra person til person