emaerket

Makari Exclusive creme

50g Creme | Pigmentkorrigerende creme

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Exclusive Tonende Ansigtscreme?

Makari produkterne stopper aldrig med at forbløffe dig med sit store udvalg af effektive produkter til hudpleje. Makari Exclusive Tonende Ansigtscreme er blot endnu et produkt fra den eneste hudplejelinje som anvender organiclarine. Ved at påføre en smule creme på det ønskede område kan du komme til at se din huds mørke områder begynde at svinde, og hjælpe dig til en lysere og mere jævn hudtone.*

Makari ved at din hud er delikat og skrøbelig og derfor er deres produkter altid lavet uden brug af blegemidler, kemikalier eller hydroquinon som er kendt for at være skadelig for din hud.

Hvad får den til at virke?

Jorden har et utal af elementer, som har vist sig at have stort potentiale inden for hudtoning. Makari Exclusive Tonende Ansigtscreme bruger et specifikt udvalg af disse naturlige planteekstrakter til at lave en rigtig effektiv fomular som kan bruges af både mænd og kvinder lige meget hvilken hudtype de har. Organiclarine er den mest understøttende af ingredienserne, som er blandet med en lang række andre blegende planteekstrakter såsom aloe vera, kaviar og lignende for at hjælpe med at rense og tone din hud. Fordelene ved organiclarin er:

  • Naturligt baseret hudblegende ingrediens
  • Sikker at bruge på alle hudtyper
  • Kan hjælpe med at bekæmpe hyperpigmentering
  • Hjælper med at hydrere og glatte huden for et friskere og klarere udseende

Sådan bruges denne tonende ansigtscreme

Påfør en lille smule af Makari Exclusive Tonende Ansigtscreme til det ønskede område af ansigtet.

Smør den blidt på huden i cirkulære bevægelser.

Brug kun tre gange om ugen. Brug den morgen og aften de dage de bruger den.

Sikker og uden kendte bivirkninger

Alle Makari produkter er lavet med en unik kombination af naturlige ingredienser, så derfor bør du ikke opleve nogle uønskede bivirkninger hvis du bruger den som det anbefales. Vi anbefaler alligevel at du tjekker ingredienslisten inden du bruger den, for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af disse.

Ingredienslisten for Makari Exclusive Tonende Ansigtscreme er som følger: vand, glycerylstearat, isopropylmyristat, Glycerin, PEG-100 stearat, cetearylalkohol, sorbitanstearat, mineralolie, dimethicon, Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Mulberry (Morus Alba) Root Extract, Carbomer, Citrus limonum, Carrot (Daucus Catota sativa) Oil, retinylpalmitat, allantoin, Lanolin Oil, benzylalkohol, hydroxyethylcellulose, panthenol, citronsyre, natrium laktat, Parfum (Fragrance), ascorbinsyre, natriumhydroxid, natriummetabisulfit, Di-natrium-EDTA, methylparaben, arbutin, propylparaben, et-Isomethyl ionon, Benzyle Alkohol, Benzyl salicylat, citronellol, coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.