Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Exclusive Gel

30g Gel | Pigmentkorrigerende gel

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Exclusive Tonende Gel?

Har du problemer med flade, brune eller mørke pletter, i dit ansigt som forklejner din huds naturlige skønhed? Disse kan være fregner, solpletter eller leverpletter. Makari Exclusive Tonende Gel kan hjælpe mod disse mørke område af din hud. Med dens aktive blegende ingrediens, organiclarine, kan denne tonende gel også hjælpe med at forebygge for tidlig aldring af huden og hjælpe dig til en mere strålende og ungdommelig hudtone.*

Sådan bruges denne tonende ansigtsgel

At bruge denne tonende gel er super simpelt. Du skal blot følge disse simple trin for at få hjælp til en flot og glødende hud på ingen tid!

Påfør en lille smule af Makari Exclusive Tonende Gel på det ønskede område af ansigtet.

Smør den blidt på huden i cirkulære bevægelser.

Brug kun tre gange om ugen. Brug den morgen og aften de dage de bruger den.

Sikker og uden kendte bivirkninger

Alle Makari produkter er lavet af naturlige planteekstrakter fra naturen, hvilket betyder at de, ligesom Makari Exclusive Tonende Gel, er fri for blegemiddel og kemikalier. Dette gør det til en af de mest sikre tonende geler der kan bruges på alle hudtyper. Selvom der ikke burde kunne opstå nogle former for bivirkninger ved brug, anbefaler vi alligevel at læse ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af ingredienserne.

Ingredienslisten er som følger: Aqua (Vand), isopropylmyristat, Glycerin, Dimethicon, Organiclarine, Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Mulberry (Morus Alba) Root Extract, Carbomer, Citrus limonum, Gulerod (Daucus Catota Sativa) Olie , retinylpalmitat, allantoin, lanolinolie, benzylalkohol, hydroxyethylcellulose, panthenol, citronsyre, natriumlactat Parfum (Fragrance), ascorbinsyre, natriumhydroxid, natriummetabisulfit, Di-natrium-EDTA, methylparaben, Arbutin, propylparaben, a- Isomethyl ionon, Benzyle Alkohol, benzylsalicylat, Citronellol, coumarin, geraniol, Limonene og Linalool.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Virkelig en lækker gel som har givet mig en meget mere jævn hudtone. Det må jeg sige - er godt nok imponeret.
  • * Jeg troede ikke rigtigt på det når nu der stod alt det der med at det var naturligt. Men det virker faktisk. Vil gerne anbefale den til alle jer andre skeptikere.
*Resultater kan variere fra person til person