emaerket

Makari Exclusive Serum

50ml Serum | Pigmentkorrigerende serum

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Exclusive Tonende Serum?

Hvis du leder efter et naturligt serum, som hjælper med at tage sig af din sensitive hud når du er på farten så kunne dette serum være det du leder efter! Makari Exclusive Tonende Serum med organiclarine er den forkælelse din krop har brug for, for at bekæmpe med misfarvninger, mørke pletter og ujævn hudtone. Takket være dens avancerede blegende formular, kan dette serum hjælpe dig med at lysne misfarvede områder intensivt og give din krop en klar, lys og jævn hudtone.

Resultater

Pigmentering er hovedårsagen til ujævne hudtoner. Disse problemer kan bekæmpes med simple naturlige virkemidler, som samtidig kan hjælpe med at give dig en sundere og mere glødende hudtone. Organiclarine er er en naturligt baseret ingrediens, som kan hjælpe dig med at bekæmpe din hyper-pigmentering. Denne lækre og effektive ingrediens findes i Makari Exclusive Tonende Serum og kan hjælpe din krop med et smukt, ungdommeligt og glødende udseende. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne dog variere fra person til person.

Anvendelse

Selvom det at påføre Makari Exclusive Tonende Serum er forholdsvis simpelt, og meget lig andre serummer, er der alligevel et par simple råd man bør følge:

  • Dette produkt bør kun bruges på kroppen
  • Brug ikke mere end to gange om ugen
  • Bør kun påføres på mørke områder

Sikker og uden kendte bivirkninger

I og med at alle ingredienserne i dette serum er 100% naturlige, burde du ikke opleve nogle former for uønskede bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af ingredienserne.

Ingredienslisten i Makari Exclusive Tonende Serum er som følger: Organiclarine, Aqua (Vand), Propylen Glycol, Carbomer, Glycerin, Sodium Laktat, Organiclarine, Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) ekstrakt, Mulberry (Morus Alba) Root Extract, Citrus limonum, Arbutin, retinylpalmitat, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Citrus Acid, Allantoin, ascorbinsyre, natriumsulfit dinatrium EDTA, A-Isomethylionone, Benzyle Alkohol, Benzyl salicylat, citronellol, coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.