Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Makari Extreme Complete Range Hudplejepakke

  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Makari Extreme serien er en naturlig hudplejeserie fra de anerkendte skønhedseksperter Makari de Suisse. Extreme serien er specielt kendt for at kunne tage de plejende egenskaber fra arganolie og gulerodsolie og blande det med organiclarine, hvilket til sammen skabt en effektiv blanding som både plejer og nærer din hud, men også giver dig en lysere og mere skinnende hudtone.

Produkterne i serien passer specielt godt sammen, da de 5 produkter er lavet så du ikke behøver andre produkter end dem til at pleje din hud. Der er både beskyttende creme og lotion, men også eksfolierende sæbe, samt serum og gel som tilsammen giver den perfekte hudplejekombination.

Anvendelse

Vi anbefaler at bruge cremen, serummet og gelen i ansigtet, mens du bruger lotionen på kroppen og sæben kan bruges begge steder. For beskrivelse af den specifikke brug af hvert produkt henvises til de individuelle produktersider.

Ingredienser

De primære, aktive ingredienser i alle 5 produkter er organiclarin, arganolie og gulerodsolie. For øvrige ingredienser, se venligst de individuelle produktsider.

Indhold

1x Makari Extreme Tonende Lotion 500 ml

1x Makari Extreme Tonende Gel 30g

1x Makari Extreme Tonende Serum 50 ml

1x Makri Extreme Eksfolierende Sæbe 200g

1x Makari Extreme Tonende Creme 50g


Kundeanmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person