emaerket

Makari Extreme serum med gulerod og argan

50ml Serum | Pigmentkorrigerende serum

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Extreme Tonende Serum?

En ujævn, mørk hudtone betyder tit at du har et underskud af vigtige næringsstoffer og en meget høj produktion af melanin, hvilket tit kan føre til at du får en hud som ser meget usund ud.

Extreme linjen fra Makari indeholder netop produktet Makari Extreme Tonende Serum med organiclarine, som med sin unikke kombination af de mest effektive blegende planteekstrakter kan hjælpe med at minimere produktionen af melanin, som er skyld i fremkomsten af mørker områder på huden. Daglig brug af dette argan- og gulerodsserum kan gradvist blege problemerne med hyper-pigmenteringsproblemer som fregner, akne, ar, leverpletter eller pigmentpletter og dermed hjælpe din hud til et mere glødende og ungdommeligt udseende.*

Hvad får den til at virke?

Hudblegende og tonende produkter bruger ofte kemiske stoffer i et forsøg på at få hudtonen til at være jævn og lys. Makari Extreme Tonende Serum besidder derimod evnen til at hjælpe med at udjævne huden på en naturlig måde, ved at tilføre to effektive ingredienser til dens naturlige formular, som derudover også indeholder E og C-vitamin samt organiclarine.*

Arganolie
Naturlig olie, som bliver brugt som en fugtgivende ingrediens, der kan hydrere og fugte huden.

Gulerodsolie
Naturlig olie som kan beskytte mod skadelige stoffer i luften og udglatterhuden takket være antioxidanter.

Anvendelse

At bruge Makari Extreme Tonende Serum er super simpelt, da den kommer i en nem og lækker doseringspumpe i samme stil som din normale håndsæbe. Du bør bruge den to gange om dagen og lade den absorberes af huden. Den kan give dig en lækker duft og en strålende hudtone. Produktet bør ikke komme i kontakt med øjnene. Sker dette, anbefaler vi at vaske øjnene så hurtigt som muligt, med varmt vand.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Da ingredienserne i dette lækre serum kun er 100% naturlige, behøver du ikke bekymre dig om ubehagelige bivirkninger ved brug af produktet. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem inden brug, for at sikre dig at du ikke har nogle allergier over for de naturlige ingredienser.

Ingredienserne i Makari Extreme Tonende Serum er, udover organiclarin, argan- og gulerodsolie, som følger: Aqua (vand), PEG 100 glycerylstearat, isopropylmyristat, Cetearyl Alcohol, Glycerin, geraniol, propylenglycol, Mulberry (Morrus Alba Root) Extract, Ceteareth-20, Arbutin, Kojic dipalmitat, dimethicon, Mineral Oil ( Paraffinun), Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Parfum (Fragrance), natriumlactat Allantoine, Methyl Gluceth -10, tocopherylacetat (Vitamin E), ascorbinsyre, natriumlaurylsulfat, vitamin A palmitat, dinatrium EDTA, methylparaben, natriummetabisulfit , Proylparaben, benzylalkohol, benzylbenzoat, hexylkanelaldehyd, benzylsalicylat, Citronellol, Citral, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Benzylcinnamat, cinnamylalkohol, Cinnamal, Linalool, coumarin, Eugenol, Famesol, geraniol.