Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Hand & Body Lotion 500ml Lotion | Hånd- og kropscreme


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Hand & Body Lotion?

Det er en behagelig, oliefri formular som er ideel til brug på ansigtet og kroppen. De naturlige egenskaber som kan findes i blandingen gør at lotionen er blid ved din hud, men samtidig kan den hjælpe med at nære og forbedre din generelle hudtone. Selvom Makari Hand & Body Lotion ikke er designet til at lysne hud, kan den hjælpe dig med at komme af med uønsket hård og ru hud for et friskere, sundere og yngre udseende.

Hvordan virker det?

Makari Hand & Body Lotion bruger naturlige ingredienser til at lave en formular som er fyldt med hydrerende og blødgørende egenskaber - perfekt til at hjælpe med at give dig flottere hudtone. Denne lotion virker ved at blive absorberet hurtigt ind i huden og sikre at er ikke bliver efterladt olierester på huden. Dette betyder at din hud kan forblive hydreret i en længere periode uden at du behøver at bekymre dig om din huds udseende eller smøre lotion på igen.

Hvornår kan jeg begynde at se resultater?

Normalt har vores kunder fortalt os at de ser resultaterne ved brug af Makari Hand & Body Lotion inden for et par måneders regelmæssigt brug af lotionen. Det er dog vigtigt at huske på, at som med andre naturlige produkter kan resultaterne for denne body lotion variere fra person til person. Det er også vigtigt at du bruger den regelmæssigt for at opnå de mest optimale resultater.

Hvordan bruger man Makari Hand & Body Lotion?

En af de fantastiske ting ved dette produkt er hvor nemt og bekvemt det er at bruge. Når du har været i bad eller brusebad, skal du blot smøre lotionen over hele din krop og dine hænder. Det burde ikke tage mere end et par øjeblikke før end din hud føles fantastisk!

Ingredienserne

De naturlige ingredienser i Makari Hand & Body Lotion er som følger: Vand, glycerin, cyclomethicon, Cetearyl, caprylsyre / caprintriglycerid, Aloe barbadensis, hydrogeneret Polysobutane, hyaluronsyre, Isostearyl isostearat, panthenol, phenyltrimethicon, glycerylstearat, myristylmyristat, cetearylalkohol, Carbomer, dimethicon, johannesbrød, Borago officinalis, dinatrium-EDTA, acetyleret lanolin, cetylphosphat, Stearyl Methicone, PEG-40-stearat, triethanolamin, Ceteareth-25, PEG-100 stearat, DMDM hydantoin, iodopropynylbutylcarbamat, retinylpalmitat, tocopherylacetat, dipalmitoyl hydroxyprolin, koffein, hydroxyprolin og parfume.

Naturlig og uden bivirkninger

Eftersom Makari Hand & Body Lotion er lavet på 100% naturlige ingredienser er der ingen risiko for at du oplever nogle uventede bivirkninger ved brug af den. Vi anbefaler dog at du lige læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at der ikke er nogle ingredienser i lotionen som du er allergisk over for. Sørg desuden altid for at din Makari Hand & Body Lotion ikke kommer i kontakt med øjnene, eller bliver indtaget. Skulle den komme i kontakt med øjnene, bør du blot vaske med lunkent eller varmt vand.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Det er godt nok en lækker body lotion. Den vil jeg klart gerne anbefale til alle andre.
  • * Det er den bedste body lotion jeg nogensinde har prøvet, men den er godt nok lidt dyr. Træls at den er så god at jeg bliver nødt til at smide penge efter en ny hver gang jeg løber tør. Men det er måske en lige så god som en dårlig ting.
*Resultater kan variere fra person til person