emaerket

Makari Oralight Kapsler

90 Kapsler | Pigmentkorrigerende kosttilskud

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Oralight?

Det er kapsler som er nemme at sluge og er udviklet med den intention at hjælpe med at forbedre udseendet af din hud indefra i stedet for at bruge skadelige cremer. Hvis du allerede bruger en naturlig creme eller en lotion på din hud og bare gerne vil se de resultater bliver endnu bedre, kan disse små kapsler måske hjælpe dig meget. Selv hvis du ikke allerede bruger andre cremer eller lotions kan Makari Oralight være et nemt alternativ. De skal tages to gange dagligt og passer derfor perfekt ind i enhver daglig rutine. Makari Oralight kan hjælpe med at fastholde et sundt niveau af olieproduktionen for at give din hudtone en sund og strålende glød.*

Hvordan virker Makari Oralight?

Disse hud-forbedrende kapsler bruger en blanding af præcise og naturlige ingredienser som indeholder essentielle vitaminer og mineraler til huden. Deres udvalgte formular kan hjælpe med at give et optimalt niveau af talg produktion alt i mens vitaminerne og mineralerne kan give huden den vigtige evne til at fastholde et sundt udseende. Makari Oralight arbejder også mod at forebygger nogle udbrud af f.eks. akne og kan hjælpe med at beskytte din hud fra skade fra nogle frie radikaler.*

Hvordan tager jeg dem?

Oralight er utroligt nemme at tage, og indtagelsen optager kun få øjeblikke af din dag. Tag to kapsler om dagen med vand og et måltid. Vi anbefaler at du tager en med morgenmaden og en med enten frokosten eller aftensmaden.

Hvornår kan jeg begynde at se resultater?

Mange af vores kunder har set resultater efter ca. en måneds brug. Der er dog en del som også har fortalt om opnåede resultater hurtigere. Som med andre naturlige produkter, kan Oralight dog variere fra person til person, hvor nogle vil opnå fordelene hurtigere end andre. Derfor er det vigtigt at blive ved med at tage kapslerne regelmæssigt. Grundet de naturlige ingredienser kan de endelige resultater dog variere fra person til person.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Oralight er 100% naturlige og lavet med kun omhyggeligt udvalgte ingredienser, hvorfor du ikke vil opleve nogle bivirkninger. Vi anbefaler dog at tjekke ingredienslisten inden brug for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser i kapslerne. Ingredienserne er som følger: Zinkoxid, bearberry blade ekstrakt, vitamin E, vitamin C, magnesiumstearat, gelatine og citron fibre.